Speltips Bayern München – Dynamo Kiev 29/9: Ensidigt

Axel Sjödin Publicerat: 29 september 2021

Kvällens på förhand mest ensidiga match spelas mellan Bayern München och gästande Dynamo Kiev.

Bayern München - Dynamo Kiev

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

De tyska giganterna har inlett säsongen på ett klanderfritt vis och den unga nya tränaren Julian Nagelsmann har hittills lyckats bra på sin nya post. Sedan deras kryss i öppningsmatchen av Bundesliga mot Mönchengladbach har det bara varit vinster i både cup- och ligaspel sedan dess.

Fem raka vinster i ligan har gjort att de i vanlig ordning toppar Bundesliga och i den första gruppspelsmatchen i Champions League visade de varför de tillhör favoriterna till att ha hem titeln även där.

Säga vad man vill om denna upplaga av Barcelona utan Lionel Messi och med en rad skador på offensiva spelare, men det är ändå väldigt få lag i världen som kan åka till Camp Nou och dominera på det sätt som Bayern gjorde när de vann med 3-0 och tog med sig alla poängen hem till Tyskland.

Ett relativt skadefritt Bayern München med endast Kingsley Coman och Corentin Tolisso borta ska inte ha några som helst problem mot Dynamo Kiev, vilket oddsen hos spelbolagen också återspeglar.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dynamo Kiev kommer att få det tufft

De regerande ukrainska mästarna toppar även de ligan med tre poängs marginal över Sjachtar Donetsk, men kommer att få det desto tuffare i gruppspelet i Champions League. Det är mot Benfica som poängen måste komma och möjligtvis ett skadeskjutet Barcelona, men hur de ska kunna rubba den tyska storklubben är väldigt svårt att se.

De har fem raka vinster i ligan men förlorade nyligen den ukrainska supercupen mot Sjachtar med 0-3 och fick dela på poängen mot Benfica i öppningsomgången av Champions League. Även om portugiserna dominerade matchbilden så var ukrainarna närmast vinst då de fick sitt avgörande mål på tilläggstid bortdömt på grund av en obetydlig offside i ett tidigare läge som föranledde målet. VAR när det är som absolut sämst.

Men mycket bättre än enstaka poäng kan de nog inte hoppas på ändå då de utan tvekan är slagpåsen i grupp E. Nu väntar det tuffaste mötet på säsongen borta mot Bayern och tyskarna är inte direkt kända för att låta sämre lag komma undan lätt.

Med tanke på hur Bayern München öst in mål under de senaste omgångarna i ligan så är det mycket som pekar på en utklassning på onsdagskvällen. De har gjort 19 mål på deras fyra senaste ligamatcher där en 4-1 överkörning av fjolårets titelutmanare Leipzig var en av motståndarna.

För 1.76 hos Expekt spelar vi därmed på Bayern München med -2,5 asian och hoppas på att tyskarnas målform håller i sig.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bayern München -2,5 asian
Odds: 1.76
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: