Speltips Bayern Munchen – Lokomotiv Moskva 9/12: Formalitet

Simon Pålsson Publicerat: 9 december 2020

Lokomotiv Moskva har mer att spela för, men kan man verkligen skrälla borta mot Bayern München i Champions League den 9 december 2020?

Bayern München - Lokomotiv Moskva

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Vad kan man egentligen säga om den tyska maskinen Bayern München och prestationerna som klubben radar upp i Champions League-spelet? Det hela kulminerade såklart med sommarens slutspel, då man inte bara gick obesegrade, utan också förnedrade ett par lag på vägen fram mot finalen och den lyfta pokalen.

Formen har egentligen konserverats till höstens gruppspel, då man fortsatt på samma inslagna väg. Men senast mot Atletico Madrid var man länge illa ute, innan man till slut kunde ta en poäng och hålla sviten som obesegrade vid liv.

Det var nog ett viktigt resultat inte minst för spanjorerna, som nu har allting i egna händer inför avslutningen. För Bayern München finns det inte längre någonting att spela för, då man är klara som gruppvinnare, klara för åttondelsfinal och kan fokusera på ligaspelet.

Men om vi känner den tyska maskinen rätt vill man gärna fortsätta att hålla flaggan högt, göra vad som förväntas av laget och hålla alla sviter man nu har vid liv. Det finns också många spelare, däribland Robert Lewandowski, som jagar mål konstant och ständigt.

Det är såklart inga roliga nyheter för Lokomotiv Moskva, men med det sagt är det såklart en fördel att möta Bayern München i det här läget. Lokomotiv Moskva måste ta poäng, helst tre, för att kunna gå till slutspelet i Europa League. Men då krävs en topprestation utan dess like från det ryska huvudstadslaget.

Lokomotiv Moskva får det tufft

Lokomotiv Moskva hade i det här läget behövt sitt allra starkaste lag för att ha en liten chans att faktiskt ta poäng i München, men faktum är att man i Lokomotiv Moskva får räkna med flera tapp som kommer att förminska slagkraften och vidden i den offensiva delen av spelet.

Fedor Smolov kan inte spela och det kan inte heller Ze Luis, samtidigt som Daniil Kulikov nu har drabbats av coronasmitta. Dimitri Barinov och Mikhail Lysov har som bekant varit utanför laget ett bra tag och kan inte finnas med nu heller.

Om vi ser till namnen är det klart värre att tappa spelare som Lucas Hernandez, Jerome Boateng, Javi Martinez och Joshua Kimmich. Samt att spelare som Corentin Tolisso och Alphonso Davies nu är osäkra. Men bredden är enorm i hemmalaget, vars startelva väntas bli stark, trots att det ryktas om att man kan formera ett lite annorlunda lag.

Under 3,75 mål (asian) spelas till 1,75 gånger såsen hos CampoBet.

Speltips:

Speltips: Under 3,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, onsdag 9 december 2020
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: