Speltips Benfica – Häcken 10/11: Champions League

Martin Efvergren Publicerat: 10 november 2021

BK Häckens damer jagar sina första poäng i Champions League och ställs nu mot SL Benfica. Matchen spelas onsdagen den 10 november 2021 med avspark kl 21.00.

Benfica – Häcken

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter två spelade omgångar av Women’s Champions League är det Lyon som toppar grupp D på full pott. Bayern Munchen är tvåa på fyra poäng medan Benfica tagit en poäng och BK Häcken har noll poäng efter två raka förluster.

De regerande portugisiska mästarinnorna Benfica har även inlett den här säsongen starkt. Åtminstone tillräckligt bra för att toppa den portugisiska ligan efter sex omgångar. Man har vunnit alla sina matcher utom en då man åkte på en 5-1-förlust borta mot Sporting som nu är en poäng bakom i tabellen.

I Champions Leagues gruppspel inledde man med att spela 0-0 hemma mot Bayern Munchen. I den andra matchen mot Lyon borta blev det dock förlust med hela 5-0.

BK Häcken är inför den tredje rundan sist i gruppen. De inledde med att förlora med 3-0 hemma mot Lyon och därefter blev det förlust med 4-0 borta mot FC Bayern.

Damallsvenskan är just avslutad och Häcken lyckades inte försvara sitt SM-guld då man slutade på andraplats, tio poäng efter segrande Rosengård. Man avslutade säsongen relativt svagt då man bara vann en av sina fyra sista matcher för säsongen. I lördagens säsongsavslutning föll man med 3-2 borta mot Eskilstuna United.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vilahamn-effekt

För två veckor sedan meddelade Häckens ledning att Mats Gren får lämna sitt uppdrag och laget leds sedan dess av Robert Vilahamn. Gren ledde laget, som då hette Kopparberg/Göteborg FC, till SM-guld men den här säsongen har man blivit omsprungna av Rosengård.

Häcken har heller inte varit direkt nära att ta poäng i någon sina två matcher i detta CL-gruppspel. Nu hoppas man komma med ny energi då säsongen fortlöper, i och med Champions League, medan den allsvenska säsongen är avslutad.

Att rå på storlagen Lyon och Bayern Munchen är tufft men då Benfica står för motståndet ökar i alla fall Häckens möjligheter. Likväl är hemmalaget Benfica ganska klara favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. En rak etta på den här matchen ges till ett odds omkring 1.70.

Robert Vilahamn har nu lett laget i två matcher där man vunnit mot Djurgården och förlorat mot Eskilstuna. Att man skulle sluta var dock redan klart och det är först nu som läget är skarpt. Stina Blackstenius gjorde hattrick mot DIF och har därmed svarat för 17 mål på 21 seriematcher.

Det är mycket som står och faller med Blackstenius men har hon en bra dag ska detta Häcken definitivt ha möjlighet att rubba Benfica. Jag tror att det här kan bli en jämn batalj mellan två relativt jämnstarka lag. Hemmalaget är rättmätiga favoriter men Häcken ska absolut kunna klara att ta minst en poäng.

Mitt spel blir därför X2, att Häcken klarar minst oavgjort till 1.89 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1.89
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, onsdag 10 november 2021
TV: 
Stream:  DAZN

Jämför odds: