Speltips Besiktas – Ajax 24/11: Botten mot toppen

Martin Efvergren Publicerat: 24 november 2021

Det är botten mot toppen som möts när Besiktas tar emot Ajax i den näst sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 24 november 2021 med avspark kl 18.45.

Besiktas – Ajax

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter fyra spelade matcher Champions Leagues gruppspel toppar Ajax grupp C på full pott. I andra änden av den lilla tabellen hittar vi Besiktas som kammat noll. Ajax är redan klara för avancemang medan Besiktas inte har någon chans till avancemang då både Dortmund och Sporting står på sex poäng.

De regerande turkiska mästarna Besiktas har haft en problematisk säsongsinledning. Laget har varit kraftigt skadedrabbat och man har inte kunnat göra sig själva rättvisa vare sig i Champions League eller den turkiska Super Lig.

Trots att skadesituationen förbättrats har man ändå tre raka förluster i ligan bakom sig. I tabellen ligger man på en nionde plats. I Champions League föll man senast med 4-0 borta mot Sporting och när man Ajax borta i slutet av september föll man med 2-0.

Ajax har visserligen spelat 0-0 i två av sina tre senaste ligamatcher men man vann med 5-0 borta mot Waalwijk i söndags och toppar därmed den nederländska ligan på samma poäng som PSV. Totalt sett har man svarat för en ruggigt stark säsongsinledning och i och med bortasegern mot Dortmund i CL senast är alltså redan klara för avancemang.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ajax otroliga facit

Ajax har i ligaspelet spelat 13 matcher samt fyra i Champions League. Än så länge har man bara förlorat en enda match. I ligan har man en målskillnad på otroliga 42-2 och i CL är målskillnaden 14-2.

Det är siffror som talar sitt tydliga språk. En liten dipp från den här hysteriska formen har dock gått att skönja i de senaste ligamatcherna och nu när man säkrat sitt avancemang i Champions League kanske man inte är riktigt lika påkopplade.

Hursomhelst står man som klara favoriter inför det här mötet. En rak tvåa ger endast omkring 1.47 gånger insatsen.

Det finns kapacitet i detta Besiktas men man kommer till den här matchen med fyra raka förluster. Säsongen har blivit sönderryckt av skador och frågan är nu om man kan förmå att höja sig när chanserna till avancemang i Champions League gått om intet.

Erik ten Hag har skapat en segermaskin av detta Ajax och även om man dippat något på sistone så är man fortsatt väldigt svåra att göra mål på. På de 7 senaste matcherna, ligan och CL inkluderat, har man endast släppt in ett mål. Samtidigt har Besiktas bara gjort ett mål på sina fyra senaste matcher.

Detta gör att jag tror på en mindre målrik tillställning här. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 3.5 mål till fina 1.71 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3.5 mål
Odds: 1.71
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:45, onsdag 24 november 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: