Speltips Besiktas – Sporting 19/10: Jumbomöte

Simon Pålsson Publicerat: 19 oktober 2021

Noll inspelade poäng för både Besiktas och Sporting CP gör att matchen den 19 oktober 2021 blir extremt viktig för båda lagen.

Besiktas - Sporting CP

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Champions League-gruppspelet blir alltid lite snedfördelar när det kommer till gruppindelningen och det såg man redan när lottningen gjordes.

En grupp består av Manchester City, Club Brugge, Paris Saint-Germain och RB Leipzig, och känns därmed som den allra tuffaste gruppen i hela Champions League.

En annan grupp består av lag som Besiktas, Sporting CP, Ajax och Borussia Dortmund. Fyra lag som i en betydligt tuffare grupp hade kunnat sluta trea eller rent av sist. Även om både Ajax och Borussia Dortmund har en stark rutin från Champions League-spel.

Men vi kan konstatera att såväl Besiktas som Sporting CP visat sig svaga under den här inledningen på gruppspelet.

Sporting CP förlorade stort hemma mot Ajax i den första matchen och föll sedan med uddamålet borta mot Borussia Dortmund.

Besiktas föll tungt med 2-0 borta mot Ajax, och var dessutom lite för svaga i premiären mot Borussia Dortmund där man föll med 2-1.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sista chansen i gruppspelet

Låt oss konstatera att det lag som förlorar den här matchen redan nu kan slänga in handduken och sluta spela mer i gruppspelet. Då finns det i mina ögon ingen som helst chans att man tar sig till slutspelet. Då är det kört. Då är det tack och hej.

Det är också välkänt att Besiktas haft det tungt i det inhemska ligaspelet på slutet, med två förluster på sina tre senaste omgångar och faktiskt bara en vinst på sina fyra senaste. I mina ögon är man ett lag för Europa League. På sin höjd.

Sporting CP imponerade stort förra säsongen när man vann ligan i Portugal, men som väntat har det inte varit helt enkelt att bygga vidare på den säsongen. I somras tappade man dessutom flera tongivande spelare och sånt får snabbt konsekvenser.

Med det sagt ser jag framför mig hur båda lagen går för att vinna och matchen i sig kan bli underhållande.

Över 2,25 mål (asian handicap) spelas till 1.77 gånger insatsen hos ComeOn. Då får vi halva insatsen tillbaka om det blir två mål i matchen.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1.77
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 18:45, tisdag 19 oktober 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: