Speltips Bröndby – Salzburg 25/8: Väger lätt

Simon Pålsson Publicerat: 24 augusti 2021

En stark inledning senast, men över 90 minuter var FC Salzburg sannerligen en alldeles för tuff utmanare för danska mästarna Bröndby IF.

Bröndby IF - Red Bull Salzburg

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

I egenskap av danska mästare klev Bröndby IF rakt in i Champions League-kvalet när det var dags för playoff och på många sätt är det såklart en enorm fördel för danskarna att kliva in först då.

Dels är man redan klara för minst ett gruppspel i Europa League, och dels är vägen till att faktiskt kunna nå Champions League kortare än vad man egentligen hade vågat drömma om som skandinaviskt lag. Nu kommer det här att korrigeras inom kort då danska klubbar inte har presterat lika bra i Europa sista året.

Hur som helst finns det också en viss nackdel att kliva in i kvalspelet först i den sista kvalrundan. Efter bara ett fåtal tävlingsmatcher på hemmaplan, hemma i Danmark alltså, hade det möjligen varit gynnsamt att få möta något sämre lag innan en tuff match mot FC Salzburg. Bara för att vänja sig vid tempot och mentaliteten ute i Europa.

Bröndby IF har inte heller den starkaste trenden av Europaspel bakom sig sista åren och i deras fall känns det som extra nyttigt.

I mina ögon imponerade Bröndby IF inte i den första matchen och det sena segermålet för FC Salzburg, som därmed både kvitterade och tog ledningen efter 1-0-ledningen tidigt från danskarna, var helt väntat och rättvist. Det finns egentligen inte mycket som talar för Bröndby IF nu.
BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds på bortalaget

Som om det inte vore nog med att Bröndby IF inte räckte till i den första matchen har man en säsongsinledning i Danmark som lämnat en hel del övrigt att önska. Det är uppenbart att man inte är ett fullt så bra lag som förra året.

Bröndby IF och alla andra danska lag behöver i för sig inte vara som bäst nu, utan det är senare på året som det ska till att avgöras vilket lag som står som mästare. Man använder sig alltså av ett slutspel för att avgöra det.

Bröndby IF har med det sagt noll (0) vinster i tävlingsmatcher den här sommaren och det handlar trots allt om hela sju stycken. Det är inget vidare tecken.

FC Salzburg är dessutom ett i mina ögon bättre lag än vad man någonsin möter i Danmark, så möjligheterna att Bröndby IF ska vända och vinna här är små.

FC Salzburg vinner andra halvlek spelas till 1.83 gånger insatsen hos Bethard. Då tror jag att matchen är så pass avslagen att man har tappat orken i hemmalaget.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: FC Salzburg vinner (andra halvlek)
Odds: 1.83
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, onsdag 25 augusti 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: