Speltips Champions League 2021/22: Odds och långtidsspel

Martin Efvergren Publicerat: 12 september 2021

Inför Champions League 2021/22 ger vi er här de bästa oddsen och långtidsspelen. Gruppspelet i Champions League 2021 inleds tisdagen den 14 september 2021.

Vinnare Champions League

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Champions League, den största och mest ärofyllda av alla europeiska klubblagsturneringar ska avgöras för den 29:e gången. Champions League 2021/22 avgörs i maj 2022 då finalen spelas på Krestovskij-stadion i Sankt Petersburg.

Chelsea är regerande mästare efter att ha besegrat Manchester City med 1-0 i finalen 2021 i Porto. Sommarens transferfönster har nyss stängt för de stora ligorna i Europa och många är de klubbar som har rustat för att gå hela vägen den här säsongen.

Ur svenskt vidkommande ska det återigen bli intressant att se hur Malmö FF står sig mot de allra bästa. I gruppspelet ställs man mot just de regerande mästarna Chelsea, vilket blir en värdemätare som heter duga.

Därtill ska det förstås bli intressant att se om Zlatan Ibrahimovic kan göra avtryck på den allra högsta nivån med sitt AC Milan. Eller om två tidernas bästa fotbollsspelare Leo Messi och Cristano Ronaldo kan föra sina nya/nygamla klubbar Paris SG och Manchester United till nya höjder.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Långtidsspel och odds inför Champions League 2021/22

Paris SG har rustat stenhårt inför den här säsongen och förutom att ligatiteln ska vinnas tillbaka är förstås siktet inställt på att Europa ska erövras. PSG står också som huvudfavoriter hos spelbolagen till att vinna Champions League 2021/22.

Expekt erbjuder mängder av intressanta långtidsspel på Champions League till väldigt bra odds. Hos dem står PSG som CL-vinnare till oddset 5.00 gånger insatsen.

Andrahandsfavoriter är förra säsongens finalister Manchester City. Pep Guardiola har lett laget sedan 2016 och det som han framförallt har kvar att uträtta i den här klubben är att ro hem en Champions League-titel. Förra säsongen vann man Premier League och var en match ifrån att även ta hem den här turneringen – den här säsongen tror jag att man kommer att göra det. Att Manchester City vinner Champions League 2021/22 ger 5.25 gånger pengarna hos Expekt.

Mauricio Pochettino må ha ett än bättre lag på pappret än vad Guardiola förfogar över, men det man saknar i relation till Manchester City är kontinuiteten. Både vad gäller truppbygge och spelidé.

Bakom de två huvudfavoriterna har vi ett koppel av utmanare. Bayern Munchen och Chelsea är delade tredjehandsfavoriter till oddset 9.00. Därefter hittar vi Liverpool som står i 11.00 i odds som CL-vinnare. Strax bakom har vi ytterligare ett Premier League-lag i Manchester United som ger 12.00 gånger insatsen hos Expekt.

De spanska jättarna Real Madrid och Barcelonas status har dalat betänkligt då de brukar tillhöra huvudfavoriterna i den här turneringen. Inför den här säsongens Champions League står Real Madrid i oddset 15.00 medan Barcelona ger hela 24.00 gånger insatsen som vinnare av Champions League 2021/22.

För den som är inne på att tidernas största skräll kommer ske den här säsongen kan Malmö FF spelas som Champions League-vinnare till oddset 1501.

Även om MFF inte är ett av lagen så är det ett flertal klubbar som vill och kan gå hela vägen. Ingen har dock, som jag ser det, bättre möjligheter än Manchester City. Därför blir mitt spel att Manchester City vinner Champions League 2021/22 till fina 5.25 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester City vinner Champions League
Odds: 5.25
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:45, tisdag 14 september 2021
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoreplay logo