Speltips Chelsea – Krasnodar 8/12: Jobbigt läge

Simon Pålsson Publicerat: 8 december 2020

FC Krasnodar gäller som enorm underdog inför matchen mot Chelsea, som eventuellt inte betyder någonting för något av lagen.

Chelsea - FC Krasnodar

18+ år. Regler & villkor gäller. Stödlinjen.

Så som den här gruppen i Champions League ser ut tror jag också att den kommer att sluta. Det är mycket som ska hända, och många saker som ska falla på plats för det ena eller andra laget, för att det ska bli några svängningar i sista minuten.

Chelsea har dominerat i toppen och står på fyra vinster och ett kryss efter fem spelade omgångar, med tre poäng till godo på tvåan, och med en målskillnad på en helt annan nivå. Om man ska tappa sin gruppvinst måste man inte bara förlora, utan förmodligen även göra det med ett par mål.

Sevilla spelar mot Rennes och kan få svårt att ens vinna, men samtidigt ska det mycket till för att fransoserna ska vinna enkelt. Men en vinst är det enda som Rennes behöver för att gå om FC Krasnodar i tabellen, såvida ryssarna förlorar här. Och det gör man väl ändå?

Det är utan tvekan en tuff bortamatch som väntar och även om jag tror att FC Krasnodar försöker spela en defensivt organiserad fotboll här finns det många spelare som man inte kan få stopp på. Ett insläppt mål innebär också att man plötsligt inte har någonting att försvara – och i det läget tror jag på en löjligt öppen match.

Olivier Giroud dominerar nu

Hakim Ziyech är ett av få nyförvärv som ännu inte har lyckats sätta sin prägel på Chelsea, åtminstone inte till hur jag ser på saken. Det är dels en spelare som vi alla vet har mycket mer att erbjuda, men som också haft svårt att hävda sig i konkurrensen med bland annat Timo Werner, Kai Havertz och det som ser ut som en pånyttfödd Olivier Giroud.

Med det sagt kommer han inte heller här att spela en avgörande roll, eftersom det finns en skada som vållar problem och håller honom borta.

I bortalaget är Sergey Petrov numera på skadelistan, tillsammans med den sedan tidigare mer långtidsskadade Dimitriy Stotskiy.

Men efter vinsten senast tror jag att tränaren Murad Musayev helst placerar samma startelva på planen, med tre svenskar i densamma, och en god chans att göra offensiv skada borta mot Chelsea.

Senast lagen spelade mot varandra vann Chelsea med smäktande 4-0 och känslan är att målspelet borde ligga nära till hands här också.

För mig blir det ett tv-spel på Olivier Giroud tvåmålskytt till 7,50 gånger såsen hos Unibet. Formen är fantastisk och det här borde vara en match som passar honom.

Speltips:

Speltips: Olivier Giroud minst två mål
Odds: 7,50
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, tisdag 8 december 2020
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds:


Ingress

Chelsea - FC Krasnodar

18+ år. Regler & villkor gäller. Stödlinjen.


Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: