Speltips Chelsea – Real Madrid 5/5: Retur i semifinalen

Simon Pålsson Publicerat: 5 maj 2021

Champions League-semi mellan Chelsea och Real Madrid väntar på Stamford Bridge, där hemmalaget är spelbolagens favoriter.

Chelsea - Real Madrid

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Om vi ser till förutsättningarna inför den här matchen är det uppenbart att det är väldigt jämnt på förhand, med två lag som har goda chanser att gå vidare till final efter 1-1 i det första mötet nere i Spanien.

Men det faktum att Chelsea fick in ett bortamål i det mötet gör att det nu är Real Madrid som måste gå framåt och Chelsea som kan ligga för att bevaka sin ledning. 1-1 räcker alltså för att engelsmännen ska ta sig vidare vid likaläge på noll i returen.

1,62 gånger insatsen ger avancemanget för Chelsea och 2,35 gånger pengarna är oddset på att spanjorerna tar sig vidare. Det ger en fingervisning om hur vindarna blåser inför den här matchen.

Märk väl att Chelsea har fin form på slutet och fortsätter att göra stringenta, defensivt starka insatser. Nu har man bara en förlust på sina elva senaste i Champions League, men möter ett lag som har sex raka utan förlust i Europa.

Båda lagen vilade spelare och vann med 2-0 hemma i ligaspelet den här helgen. Det gör att man nu har kunnat kanalisera mycket energi till returmötet.

Dagens bästa odds

Mateo Kovacic har skadat sig under de sista veckorna på säsongen och ser inte ut att kunna göra mer för hemmalaget Chelsea under den här säsongen. Trist för honom, med tanke på att det är nu det roligaste ska till att avgöras.

I övrigt kan man i hemmalaget formera laget man önskar, sånär som på Antonio Rüdiger som också står som ett osäkert kort. Det återstår att se om han kan spela den här matchen.

I bortalaget har Daniel Carvajal nu skadat sig, men det tror jag främst får negativa effekter på offensiven. Raphael Varane och Lucas Vazquez kan inte heller spela, men det är spelare som man varit utan ett tag.

Om det vill sig illa spelar inte Sergio Ramos, men i skrivande stund pekar det mesta på att mittbacken spelar ändå. Det är en viktig spelare som man inte vilar i onödan. Ferland Mendy däremot är väldigt tveksam till spel. Dessutom ser inte heller Marcelo ut att kunna spela då han är fast i hemlandet.

Det var väldigt jämnt redan i det första mötet och ingenting talar för någonting annat här.

Under 2,5 mål spelas till 1,75 gånger såsen hos Betfair. Det satt som en smäck i det första mötet och det lockar verkligen igen.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,75
Bolag: Betfair
Spelstopp: 21:00, onsdag 5 maj 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: