Speltips Chelsea – Rennes 4/11: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 4 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Chelsea har fyra poäng på två omgångar och kan sätta sig ordentligt i förarsätet via en klar fvinst hemma mot Rennes den 4 november 2020.

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

18+ år Regler & villkor gäller Stödlinjen

Det har inte gått mer än två omgångar av Champions League, men det finns redan nu uppenbara skiktningar i tabellerna, och uppenbara favoriter på lite olika håll och kanter i det här gruppspelet med Europas bästa fotbollslag.

En del har haft turen att hamna i väsentligt mer överkomliga grupper och det är väl egentligen precis vad man kan kalla den som Chelsea är en del av. Visst, med de regerande mästarna från Europa League, Sevilla, kommer det aldrig bli enkelt att bara städa av motståndet, men det är trots allt ett par andra överkomliga lag.

Det gör att Chelsea nu står på fyra poäng efter två omgångar och att man har ett bra utgångsläge inför fortsättningen.

Nu väntar dubbelmöte med franska Rennes, ett starkt och talangfullt lag, men där Chelsea måste gälla som favoriter. Om man tar minst fyra, helst sex, poäng i dessa två matcher ser det som gjutet ut att man ska spela åttondelsfinal.

Klart favoritskap

Chelsea har med sig en stark trupp till det viktiga mötet i Champions League-gruppspelet, men får fortsatt klara sig utan mittfältaren Billy Gilmour. Det var många som såg det här som säsongen där han på allvar skulle ta steget och bli en meriterad, etablerad startspelare i Chelsea, men så har alltså inte riktigt blivit fallet. Dessvärre för Frank Lampards del har han helt enkelt inte kunnat använda sin spelare.

Christian Pulisic har spelat en del under inledningen på säsongen, men är nu skadad igen och står utanför laget tills vidare. Kepa Arrizabalaga har inte kunnat spela på hela säsongsinledningen, men är tillbaka i träning och kan snart konkurrera. Men det är inte en spelare som ska ha något att ställa emot här. Åtminstone inte än.

Rennes kommer till spel utan M’Baye Niang och Faitout Maouassa igen. Det är spelare som inte har kunnat spela på hela hösten. Däremot är det tungt att nu även Eduardo Camavinga och Daniele Rugani står utanför laget. Den sistnämnda har skadat sig nyligen och kan därmed inte fylla ut mittförsvaret.

Chelsea -1,25 (asian handicap) spelas till 1,83 gånger smeten hos Betsson.

Chelsea - Rennes

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: