Speltips Chelsea – Zenit 14/9: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 13 september 2021

Champions League-gruppen består av Chelsea, Zenit St Petersburg, Malmö FF och Juventus. Men vi rekar odds inför första mötet i London den 14 september.

Chelsea - Zenit St Petersburg

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blir en intensiv Europahöst för Chelsea och Zenit St Petersburg, som båda har hamnat i en tuff Champions League-grupp, men med goda chanser att åtminstone ta sig till ett slutspel till våren.

Chelsea är stora favoriter i gruppen efter att man faktiskt vunnit hela turneringen förra säsongen. Det är en merit som förpliktigar inför den här säsongen. I mina ögon är man också ett starkare lag spelare för spelare den här hösten än vad man var för ett år sedan, men också för ett par månader sedan när man vann Champions League-finalen.

I årets premiäromgång väntar svårspelade Zenit St Petersburg, som alltid är lite luriga att placera och som få vet precis var man har. Hur bra är Zenit St Petersburg den här säsongen? Vad har hänt med Zenit St Petersburgs utveckling?

Det är uppenbart att det som Zenit St Petersburg hade på gång för ett antal säsonger sedan inte riktigt blommade ut till fullo, men det är fortfarande ett lag med en rik ägarstruktur bakom sig, och med mycket pengar att investera i nyförvärv.

Zenit St Petersburg har med det sagt varit lite upp och ner under inledningen på säsongen, även om man toppar tabellen hemma i Ryssland eter fem vinster och två kryss hittills. Spelmässigt har det dock varit aningen mindre övertygande än vad man hoppats på, enligt vissa ryska rapporter. Låt oss inte läsa in för mycket i det.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Chelsea går på knock hemma

Chelsea har fått inleda den här säsongen utan N’Golo Kanté i ett par matcher, men nu verkar det som att han ska kunna spela snart. Det är däremot tveksamt om man riskerar honom hemma mot ett Zenit St Petersburg som man bör kunna vinna mot ändå.

Christian Pulisic vet vi redan om är borta och nu återstår det att se hur Thomas Tuchel tänker med laget här efter att ett par spelare, däribland Jorginho och Andreas Christensen, vilats i helgens möte med Aston Villa.

Om vi ser till bortalaget har man Dmitri Chistyakov som lite tveksam, med Magomed Ozdoev som garanterat borta. Det är ett par tunga tapp för ett lag som inte har samma bredd som Chelsea. För deras del är det Malcom och Claudinho som ska göra det framåt. Båda spelarna inledde på bänken i helgens möte med FK Akhmat.

Zenit St Petersburg har sex förluster på sina sju senaste matcher som har med Champions League att göra och det talar för en ny förlust här.

Chelsea vinner (första halvlek) spelas till 1.64 gånger insatsen hos Bethard. Jag tror att man sätter ner foten direkt.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner (första halvlek)
Odds: 1.64
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 14 september 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: