Speltips Club Brugge – Lazio 28/10: Champions League

Simon Pålsson Publicerat: 28 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Efter att ha tagit tre poäng i första rundan letar både Club Brugge och Lazio efter en ny vinst i den andra omgången den 28 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det var kanske inte helt väntat, men redan i den första rundan såg Club Brugge och SS Lazio till att skaffa sig ett bra försprång i den här gruppspelsfasen av Champions League. Det här kan med andra ord bli en rolig höst för båda dessa lag.

Men man kan inte blunda för att lagen har hamnat i en trupp grupp, där övriga två lag är Zenit från den ryska staden St Petersburg, och Borussia Dortmund. Det är minsann inga lätta uppgifter att försöka sluta före dessa båda lag.

Å andra sidan kunde Club Brugge redan i den första rundan vinna borta mot Zenit St Petersburg efter en imponerande insats. Där skaffade man sig en egen liten buffert att använda sig av inför fortsättningen på säsongen.

Parallellt med den matchen vann SS Lazio hemma mot Borussia Dortmund med klara 3-1 och det spelade ingen roll att norrmannen Erling Braut Hååland gjorde mål i gen. Det räcker liksom inte att han gör mål när man släpper in tre mål.

Det här gör att dessa båda lag nu sitter i förarsätet och att toppstriden i gruppen kan komma att bli ännu mer kittlande än vad många förväntade sig på förhand. Det tackar vi för.

Svårbedömt – men fel favorit

I helgens ligaomgång såg SS Lazio till att vinna med 2-1 hemma mot Bologna, och studsade med det tillbaka från helgen innan när man föll med hela 3-0 borta mot Sampdoria.

Det är uppenbart att det här är ett lag som inte kan prestera på samma höga nivå utan sin nyckelspelare Ciro Immobile, som faktiskt missade matchen mot Sampdoria, men som kunnat spela de senare vinstmatcherna för sitt lag.

I bortalaget är Senad Lulic inte redo för spel än och inte heller inlånade Andreas Pereira kommer att kunna spela matchen. Att jämföra med hemmalaget som då inte har några som helst skador att rapportera om.

Club Brugge förlorade å sin sida mot Leuven i den senaste ligaomgången, och har nu två raka utan vinst. Men man är med i toppen av serien, som brukligt, och har på det hela taget väldigt god form så här inledningsvis på säsongen.

X2 spelas till fina 1,96 gånger såsen hos Betsson. Det känns som att bortalaget tar åtminstone en poäng i det här tuffa mötet.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1,96
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, onsdag 28 oktober 2020
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: