Speltips Dinamo Zagreb – Sheriff Tiraspol 25/8: Mardröm

Simon Pålsson Publicerat: 24 augusti 2021

Sheriff Tiraspol har allting i egna händer efter 3-0 hemma mot Dinamo Zagreb i den första Champions League-kvalmatchen förra veckan.

Dinamo Zagreb - Sheriff Tiraspol

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Allt är verkligen som upplagt för att Sheriff Tiraspol som första moldaviska lag ska ta sig in i Champions League-gruppspelet. Efter 3-0 hemma mot Dinamo Zagreb senast har man allting i egna händer inför den här matchen, en vecka senare på plats i Kroatien.

Sheriff Tiraspol stod för en stark insats på hemmaplan i det första mötet och även om man spelmässigt inte var fullt så dominanta kunde man hota hela tiden. Målchansmässigt var man det överlägset bästa laget och 3-0 var med det i åtanke inte missvisande.

Men Dinamo Zagreb har en helt annan rutin av matcherna på den här nivån och på hemmaplan har kroaterna alltid chansen att vända saftiga underläge. Samtidigt fick man bara 1-1 mot Legia Warszawa tidigare i det här kvalspelet.

Så vad är det egentligen vi ska ta fasta på?

Att Sheriff Tiraspol är ett så mycket bättre lag än vad många hade förväntat sig, eller att Dinamo Zagreb inte är vad man en gång har varit? Det är nog en klassisk kombination, utan att förta den insats som Sheriff Tiraspol gjorde senast.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds i Champions League-kvalet

Det egentligen enda sättet att skaka liv i den här tillställningen för Dinamo Zagreb är att få in ett tidigt mål och på så sätt gjuta liv i sina egna trupper. Men ju längre det går, desto mer talar det för att Sheriff Tiraspol inte ens behöver vara nervösa här.

Sheriff Tiraspol hade spelledigt i ligaspelet den här helgen också, varpå man har kunnat fokusera helt och fullt på matcherna i Champions League-kvalet.

Dinamo Zagreb har också gjort det väldigt bra i ligaspelet på slutet, med två raka vinster trots att man haft viktiga kvalmatcher. Det är en styrka i sig att vinna när man roterar.

Sheriff Tiraspol är ett synnerligen starkt kontringslag och sådana ytor kommer att öppnas ännu mer i den här returmatchen.

Båda lagen göra mål spelas till 2.05 gånger krämen hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2,05
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, onsdag 25 augusti 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: