Speltips Dortmund – Zenit 28/10: Måstematch

Simon Pålsson Publicerat: 28 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Borussia Dortmund och Zenit St Petersburg föll båda i premiären av Champions League. Nu möts lagen den 28 oktober 2020 i den andra omgången.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Som brukligt består gruppspelet i Champions League inte av mer än sex omgångar och det gäller minsann att få en bra start på äventyret för att det inte ska ta slut redan efter ett par spelade matcher under hösten.

Det här ställer enorma krav på lagen om koncentration, och just den här säsongen är det ännu högre kravställande då matcherna duggar betydligt tätare än under en vanlig säsong eftersom det hela har blivit försenat.

För lag som hamnar i en svaga initialt kan man alltså vara ordentligt illa ute direkt efter två omgångar. Det är egentligen precis i ett sådant läge som både Borussia Dortmund och Zenit St Petersburg befinner sig i inför den andra matchen.

För i den första rundan föll båda lagen. Borussia Dortmund stod för en blek insats i den italienska staden Rom, och föll med klara 3-1 borta mot SS Lazio i en match som man aldrig riktigt kunde sätta sin egen prägel på. Det var ingen vidare insats måste man ta och säga.

Zenit St Petersburg var i mina ögon klara favoriter hemma mot Club Brugge, men föll igenom och förlorade med 2-1 efter en ganska tät historia. Det gör att ryssarna sitter i ett minst sagt utsatt läge inför fortsättningen på säsongen.

Måstematch för båda lagen

Borussia Dortmund är med allt det här sagt ett klart bättre fotbollslag i mina ögon och när man får fördelen av att spela på hemmaplan kan jag knappt se hur man ska sumpa chansen att plocka de där tre poängen som man behöver.

Nico Shulz, Marcel Schmelzer, Dan-Axel Zagadou och Emre Can står dock utanför alget och gör Borussia Dortmund till ett något sämre fotbollslag inför den här matchen.

Malcom ser ut att vara enda spelare i bortalaget som inte kan spela. Douglas Santos kunde inte spela sist, men är nu redo att spela igen, men det återstår att se om vänsterbacken får starta eller inte.

Borussia Dortmund -1,25 (asian handicap) spelas till 1,77 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Borussia Dortmund -1,25 (asian handicap)
Odds: 1,77
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, onsdag 28 oktober 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: