Speltips Dynamo Kiev – Juventus 20/10: Svårpasserade

Simon Pålsson Publicerat: 20 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Dynamo Kiev är inte enkla att bryta ner och Juventus kan få svårt att vinna premiären i Champions League den 20 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Cristiano Ronaldo är som bekant den stora Champions League-kungen och den portugisiske anfallaren (som vi nog renodlat får ta och kalla honom numera) innehar i stort sett alla typer av rekord som faktiskt går att ha i den här turneringen.

Men det hjälper inte för Juventus i premiären borta mot Dynamo Kiev, eftersom portugisen inte kan spela matchen och eftersom han inte har åkt med till Ukraina.

Dessutom är det en riktigt svår bortamatch som nu väntar, med tuffa och kalla förhållanden som inramar det hela. Förra säsongen föll Dynamo Kiev i för sig redan i gruppspelet i Europa League, efter bland annat ha förlorat med 4-3 borta mot Malmö FF i den näst sista omgången, men man är trots allt ett gediget lag i Europa.

Formen hemma i ligaspelet är god, och man har med sig ett antal starka insatser defensivt. Exempelvis höll man nollan i playoff mot belgiska Gent.

Juventus tappade poäng mot Crotone i helgen och ser inte helt vassa ut under inledningen på säsongen. Det är alldeles uppenbart att Andrea Pirlo inte har fått styr på sitt lag än.

Underspel i Champions League

Dynamo Kiev har Myktya Burda på sin skadelista, men i övrigt kommer man faktiskt att kunna formera precis det lag som man hade önskat.

En spelare som sticker ut på förhand, och som kommer att få en synnerligen viktig roll om man ska kunna skrälla hemma mot Juventus, är målvakten Georgiy Buscchan. Under landslagsuppehållet var han med när Ukraina slog Spanien i UEFA Nations League och blev då utsedd till matchens lirare. Ska han göra samma starka insats igen? Det lär behövas.

Han får en lite enklare uppgift den här gången eftersom Cristiano Ronaldo inte kan spela för bortalaget. Portugisen är fortsatt i karantän och kan därför inte vara med i matchen. Detsamma gäller Weston McKennie, som alltså också är positiv för corona.

Alex Sandro, Matthijs de Light och troligen även Aaron Ramsey står utanför laget. Men det här bör innebär att en viss Dejan Kulusevski gör sin debut i Champions League när Juventus åker till den ukrainska huvudstaden. Kittlande.

Under 2,5 mål spelas till 1,82 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,82
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:55, tisdag 20 oktober 2020
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: