Speltips Ferencvaros – Dynamo Kiev 28/10: Bortglömt möte

Simon Pålsson Publicerat: 28 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är väl bara att erkänna att mötet mellan Ferencvaros och Dynamo Kiev i Champions League inte lockar så mycket den 28 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den stora fördelen med Champions League är att det nästan uteslutande är intressanta matcher som ska spelas, men det slinker också in en eller två matcher som har väldigt svårt att hävda sig vad gäller underhållningsvärdeskonkurrensen som ändå finns i det här gruppspelsskedet som vi nu befinner oss i.

Det möte som ska spelas mellan ungerska Ferencvaros och ukrainska Dynamo Kiev har sannerligen en tendens att glömmas bort enkelt, med tanke på vilka tunga matcher som kommer att spelas permanent.

Men ur ett spelperspektiv – och egentligen rent sportsligt också – finns det egentligen många av ingredienserna som brukar innebära en het match på förhand. Det är minst sagt ett bra utgångsläge för båda lagen att plocka sina första poäng.

I den första vändan föll Ferencvaros nämligen med klara 5-1 mot FC Barcelona och det är rätt stora siffror, men faktum är att man gjorde en stundtals okej insats, och hade ett mål bortdömt av VAR i ett viktigt skede av matchen.

Dynamo Kiev vägde lite för lätt mot Juventus, där Dejan Kulusevski låg bakom det första målet och där Alvaro Morata var sist på båda bollarna som letade sig in i mål.

Ferencvaros kan skrälla

Om vi frågar spelbolagen är det Ferencvaros som är klar underdog inför den här matchen, och det ska ändå betonas att det här är mötet i gruppen som man har en reell chans att vinna. När det dessutom är på hemmaplan har han ett väldigt bra utgångsläge.

I mina ögon har Ferencvaros faktiskt varit ganska bra och har visat prov på en höjd som gör att man kan hota nästan alla lag.

Inför den här matchen verkar det inte heller som att Ferencvaros har några spelare borta, utan att man kan formera precis det lag man önskar. Det säger sig själv att det är en stor fördel för det här laget.

Dynamo Kiev däremot saknar Mykyta Burda, Volodymyr Kostevvych, Vitalli Mykolenko och Georgi Buschan. Det är ett par tunga tapp, framför allt de två sistnämnda som har smittats med corona och av den anledningen inte finns med.

1X spelas nu till 1,67 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: 1x
Odds: 1,67
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, onsdag 28 oktober 2020
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: