Speltips Ferencvaros – Juventus 4/11: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 4 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Ferencvaros har gjort det ganska bra i Europa, men har man chans hemma mot Juventus? Det känns osannolikt inför den 4 november 2020.

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

18+ år Regler & villkor gäller Stödlinjen

Ferencvaros resa ute i Europa började med att man skulle kvalspela mot de regerande svenska mästarna Djurgården, och det skulle visa sig bli en enkel utmaning. Då tog man sig vidare utan att behöva förta sig efter 2-0 på hemmaplan.

Därefter slog man ut ett par tunga lag, bland annat meriterade Celtic, på sin väg fram till det efterlängtade gruppspelet som Ferencvaros nu får spela för allra första gången i historien.

Ferencvaros har lyckats ta en poäng så här långt och det gjorde man mot Dynamo Kiev i en tuff match senast. Men man har också med sig en förlust mot FC Barcelona, i en match där man faktiskt gjorde det okej stundtals och hade ett bortdömt mål för VAR tidigt. Men siffrorna 5-1 säger ändå en del.

Nu möter man ett Juventus som trevar lite i inledningen på säsongen och som nu är ute efter att smälla till med en ordentlig vinst. Det lag man formerar nere i Ungern väntas bli oerhört starkt och det kan bli svårt att stå emot.

Juventus får islossning

Nu ska förtydligas att det ungerska mästarlaget Ferencvaros kanske inte är det lag som bevakas allra bäst runt om i Europa, och det gör att det är ett lag som är lite svårare att ha koll på för oss som försöker slänga ett större öga på hela Champions League-gruppspelet.

Men enligt den officiella rapporten på förhand ska det inte finnas några skador eller frånvarande spelare i hemmalaget Ferencvaros, inför matchen mot Juventus då vill säga. Det säger sig själv att det är en stor fördel.

Om Ferencvaros ska ha någon som helst chans att rubba de italienska mästarna behöver man med största sannolikhet just ha sitt starkaste lag på banan.

Juventus däremot har Giorgio Chiellini på skadelistan igen och det är en klar nackdel att härföraren där bak inte finns med. Det är en spelare som återigen bevisat sin vikt för det här laget. Merih Demiral är avstängd efter att ha fått ett rött kort i den senaste matchen.

Däremot finns det glädjande besked om den stora stjärnan Cristiano Ronaldo, som har testats negativ för corona efter en tids isolering. Jag vågar lova att den portugisiske stjärnan är extremt sugen på att göra mål i den här matchen.

Juventus -1,5 spelas till 1,75 gånger såsen hos Betsson. Det har inte sprudlat under inledningen på säsongen, men det kan bli tal om lite ketshupeffekt nu. Det är välbehövligt för det här laget.

Ferencvaros

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: