Speltips Galatasaray – PSV 28/7: Champions League-kval

Axel Sjödin Publicerat: 28 juli 2021

På onsdagskvällen möter Galatasaray och PSV varandra i returmötet av deras Champions League-kval.

Galatasaray - PSV

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är verkligen inget dåligt möte för att vara redan i den andra kvalomgången till Champions League. Inför omgången såg nog de båda lagen varandra som en mardrömslottning, men PSV har kunnat andas ut sedan resultatet i öppningsmötet i Nederländerna.

I vad som förväntades bli ett jämnt möte där PSV var knappa favoriter blev det istället en total överkörning av holländarna som vann över turkarna med hela 5-1 hemma i Eindhoven. Redan innan två minuter var passerade tog PSV ledningen genom mål av Eran Zahavi som gjorde sitt första av tre för kvällen. Mario Götze hann också med att göra två mål mot turkarna och utklassningen var ett faktum.

Att möta Galatasaray i Istanbul är alltid oerhört tufft, men med fyra måls marginal inför returen är det nog många som redan räknat med att det är PSV som kommer att möta antingen Midtjylland eller Celtic i den tredje kvalrundan.

Vad som är mest imponerande är att de lyckats slå Galatasaray på det sättet även utan Denzel Dumfries och Donyell Malen som båda varit på landslagsuppdrag under sommaren och båda länkas med flyttar bort från klubben.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Galatasaray måste framåt

Resultatet i öppningsmötet var självklart ett bottennapp för Galatasaray som inte har spelat mycket under försäsongen. Matchen mot PSV var bara tredje matchen sedan försäsongsträningen inleddes, jämför det med PSV som hade hunnit spela dubbelt så många matcher innan det var dags för Champions League-kvalet.

Tyvärr för turkarnas del så togs de på sängen i första mötet och det känns inte som att de fått ihop laget tillräckligt bra för att kunna hota ett starkt motstånd som PSV i ett så tidigt stadie. Tränare Fatih Terim har mycket att tänka på inför returmötet, men de kommer såklart att satsa allt för att försöka få till den otroliga comeback som krävs för att ta sig vidare.

Det är minst fyra mål som måste göras och det är såklart inget snack om saken ifall Terim ska satsa offensivt eller inte. Han måste en all-in, vilket såklart kommer att öppna upp kontringsmöjligheter för PSV:s vassa anfallare som verkar ha hittat målformen.

Det är svårt att gissa hur den här kommer sluta, men det finns nog goda förutsättningar för mål i alla fall. Över 2,5 mål hos Campobet för 1.62 är inte dåliga odds med tanke på läget och det är också det vi spelar inför det här mötet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.62
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:00

Jämför odds: