Speltips Gladbach – Inter 1/12: Vinna eller försvinna

Simon Pålsson Publicerat: 1 december 2020

Borussia Mönchengladbach kan säkra sin plats i åttondelsfinalen vid vinst mot Inter. Champions League rullar alltså vidare den 1 december 2020.

Borussia Mönchengladbach - Inter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen. Nya kunder hos Betway.


Första advent är över, november månad är över och december står i antågande. Jo, jag tackar ja. Samtidigt har kylan lamslagit oss i Sverige, nåja, med nollgradigt på många ställen runt om i landet. Inte den roligaste av årstider alltså.

Men tack och lov finns det saker som kan värma i dessa dystra tider. Saker som dessutom passar alldeles förträffligt när man sitter hemma i tv-soffan, oförmögen att gå ut och leva loppan. Tisdagen och onsdagen fylls med intensiva matcher i Champions League.

Vi är framme vid den näst sista omgången i gruppspelsfasen av turneringen. Det finns ett par möten som sticker ut, men kanske är ändå matchen mellan Borussia Mönchengladbach och Inter den som kittlar allra mest på förhand? En otroligt het historia med tanke på vad det är som ligger i potten.

Borussia Mönchengladbach har varit imponerande starka inledningsvis och kunde faktiskt varit klara redan nu, om det inte vore för att man på något otroligt vis tappade 2-0 mot Real Madrid till 2-2, och nästan 2-3, inom loppet av bara några minuter på slutet.

I övrigt har Borussia Mönchengladbach varit urstarka och tack vare den stabila vinsten senast, med hela 4-0 mot Shaktar Donetsk, toppar man nu den här gruppen. Man har allting i egna händer för att ta sig till åttondelsfinal som gruppetta alltså.

Inter måste vinna

Borussia Mönchengladbach är alltså det stora utropstecknet, men det stora frågetecknet är utan tvekan italienska Inter. Det här skulle bli säsongen som man på allvar hotade Juventus hemma i Serie A, parallellt som man gjorde bra resultat i Champions League. Men det ser inte ut att bli något av det.

Nu är man visserligen väl så bra som Juventus i det inhemska ligaspelet, men man har en bra bit upp till AC Milan. I Champions League kan man vara utslagna redan på tisdagen, om det inte blir vinst borta mot Borussia Mönchengladbach.

Borussia Mönchengladbach har sedan kvar att möta Real Madrid, där en poäng isåfall räcker för att gå vidare, samtidigt som Inter måste städa av Shaktar Donetsk. Alltså måste många resultat gå Inters väg, varav italienarna måste vinna båda sina avslutande matcher. Tufft läge.

Men bara två poäng på fyra omgångar har Inter visat sig vara en stor, stor besvikelse. Det kan man inte blunda för.

Borussia Mönchengladbach har Ramy Bensebaini borta med coronasmitt, samtidigt som Jonas Hofmann är skadad.

Inter har Aleksandar Kolarov, Marcelo Brozovic och Daniele Padelli smittade. Arturo Vidal är avstängd efter sitt huvudlösa röda kort senast (kanske lika bra) och Matias Vecino är skadad. Radja Nainggolan står som osäker på förhand.

Över 2,5 mål spelas till 1,60 gånger smeten hos Betway.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,60
Bolag: Betway
Spelstopp: 21:00, tisdag 1 december 2020
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds:


Ingress

Borussia Mönchengladbach - Inter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen. Nya kunder hos Betway.


Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: