Speltips Gladbach – Real Madrid 27/10: Måstematch

Simon Pålsson Publicerat: 27 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Borussia Mönchengladbach får möta Real Madrid i helt fel läge och kan få det riktigt tungt i Champions League den 27 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Champions League är tillbaka och tisdagens matcher går inte av för hackor. Det lockar inte minst att se mötet mellan Borussia Mönchengladbach och Real Madrid, som spontant kan bli någonting utöver det vanliga.

Efter en ganska bra insats mot Inter i den första omgången tog Borussia Mönchengladbach en viktig poäng i det här gruppspelet, men med tanke på vilken grupp tyskarna har hamnat i kan det mycket väl visa sig vara en poäng som i slutändan inte spelar så stor roll.

För deras del handlar det nu om att försöka leva upp till insatsen mot Inter och applicera den på Real Madrid, och gärna addera ett eller två snäpp till. Mot spanjorerna kan Borussia Mönchengladbach inte släppa till så enkla mål som sist, om det nu ska till en vinst.

Det här nämligen helt fel läge att möta Real Madrid nu, eftersom man förlorade sin första gruppspelsmatch hemma mot Shaktar Donetsk. Det finns inte utrymme för fler poängtapp, och revanschlustan lär inte heller vara någonting som talar för Borussia Mönchengladbach.

Med andra ord är Borussia Mönchengladbach klar underdog inför den här matchen, och det faktum att Real Madrid så fint kunde vinna El Clasico i helgen kan ha gett laget arbetsro. På ett sätt som inte heller gynnar Borussia Mönchengladbach i det här skedet.

Real Madrid är för bra

Med allt det här sagt ska också konstateras att Borussia Mönchengladbach inte har optimala förutsättningar när det kommer till skador, avstängningar och frånvarande spelare i truppen.

Andreas Poulsen, Laslzo Benes, Denis Zakaria och Valentino Lazaro kommer inte att spela matchen för Borussia Mönchengladbach, som också ser ut att sakna Mamadou Doucouré, som många gånger visat att han är en bra spelare att ha mot bättre lag.

Vad gäller namnen är det klart att Martin Ödegaard, Ncaho, Eden Hazard, Mariano, Alvaro Odriozola och Daniel Carvajal låter som betydligt tyngre tapp. Men då ska man ha med sig att Real Madrid har en trupp som bättre kan hantera frånvaro på tunga spelare.

Real Madrid vinner spelas till 1,91 gånger krämen hos Casumo. Det måste till en trepoängare i den här matchen.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo – Få 300 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner
Odds: 1,91
Bolag: Casumo
Spelstopp: 21:00, tisdag 27 oktober 2020
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: