Speltips Gladbach – Shaktar Donetsk 25/11: Revansch

Simon Pålsson Publicerat: 25 november 2020

Borussia Mönchengladbach vann med löjliga 6-0 senast, men blir det tätare mot Shaktar Donetsk nu den 25 november 2020?

Borussia Mönchengladbach - Shaktar Donetsk

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Det var ett helt vansinnigt resultat i den senaste omgången av Champions League-gruppspelet när tyskarna Borussia Mönchengladbach smällde till med sin första vinst, med hela 6-0, borta mot ukrainska Shaktar Donetsk.

Det var på många sätt det mest ologiska resultatet av samtliga resultat hittills, men heller inte helt ologiskt då ukrainarna saknade ett antal av sina bästa spelare, och en ganska ordentlig hög spelare totalt sett.

Men Shaktar Donetsk har också öppnat gruppspelet bra, med en tung vinst borta (!) mot Real Madrid (!) innan förlusten mot Borussia Mönchengladbach. Det var egentligen det som gjorde hela den situationen fullkomligt ologisk.

Borussia Mönchengladbach toppar nu gruppen, men har bara slagit Shaktar Donetsk. Med tre omgångar kvar att spela känns det här vidöppet och det lag som vinner här kommer garanterat sitta i ett bra läge inför avslutningen. Det lag som förlorar kan dock ha förlorat sin chans att gå vidare, om det vill sig illa.

Handikappspel med bra odds

Borussia Mönchengladbach har ett antal tunga spelare på sin skadeslita, och det största problemet är såklart att stjärnan Alassane Plea inte kommer till spel. Han har varit otroligt bra under inledningen på säsongen och kommer att saknas. Det är ett tapp som gör hemmalaget sämre, utan tvekan.

Jonas Hofmann, Ramy Bensebaini och Andreas Poulsen är inte heller med. De två förstnämnda har gjort rätt bra insatser under säsongsinledningen, medan den tredje inte har funnits i spel alls i samma utsträckning.

Shaktar Donetsk har stundtals varit ett utropstecken under inledningen på Champions League, men har alltså haft svårt att hålla samma höga nivå hela tiden. Det blir ingen fördel för laget att Viktor Kovalenko nu är borta me corona. På skadefronten hittar vi Ismaily, Yevhen Konoplyanka, Viktor Korniienko och Maksym Malyshev.

Inför förra omgången hade man väsentligt fler spelare borta, så det här är ett fall framåt på den fronten. Det gör att jag tror att ukrainarna har en god chans att skrälla här.

Shaktar Dontesk +1,5 spelas till 1,62 gånger smeten hos Betsson.

Speltips:

Speltips: Shaktar Donetsk
Odds: 1,62
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:55, onsdag 25 november 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: