Speltips inför AEK Aten – Ajax 27/11: Bra slagläge

Simon Pålsson Publicerat: 26 november 2018

Det blir ett rakt spel som hämtas inför mötet mellan AEK Aten och Ajax från tisdagens matcher i Champions League. Det är tidig avspark.

Annons:

Det är äntligen Champions League igen och tidigt på tisdagen kan vi käka ett par aptitretare till matcher. En match som sticker ut är mötet mellan grekiska AEK Aten och höstens stora utropstecken Ajax.

Ajax har verkligen haft en bra säsong med fler tunga spelare som nu tagit stora steg i sin utveckling. Det hela personifieras såklart av mittfältaren Frenkie de Jong som kopplas ihop med många storklubbar.

AEK Aten däremot har haft det tyngre och efter att ha tagit sig till Champions League via en vinst mot ungerska mästarna Vidi FC i playoff har det nu gått tyngre. Noll inspelade poäng på fyra matcher är ingen vidare imponerande poängskörd.

Ajax vann med 3-0 på hemmaplan mot grekerna och det säger en del om klasskillnaden.

Rakt spel hämtas

AEK Aten har under stora delar av gruppspelet haft stora problem med skador på en inte alldeles för bred trupp och det har kostat många poäng, även fall laget även med fullt manskap hade fått det tufft. Nu saknas Marios Oikmonou samtidigt som Helder Lopes, Uros Cosic och Viktor Klonaridis är osäkra till spel. Tungt.

Med det sagt ska sägas att även gästerna har ett par tunga spelare borta där stjärnan Hakim Ziyech är den värsta. Med det sagt kan det lag som Ajax ändå formerar inte ses som någonting annat än favorit här.

En vinst är allt Ajax behöver för att i princip säkra avancemang till åttondelsfinal och vi räknar iskallt med att laget vill ta den vinsten här. AEK Aten har egentligen inte mycket att spela för även fall Benfica är inom rimligt avstånd. Vägen till tredjeplatsen känns rätt lång.

Ajax vinner spelas till 1,81 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Ajax vinner
Odds:  1,81 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  18:55, tisdag 27/11
TV:   tvsex logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.