Speltips inför Atlético Madrid – Liverpool 18/2: 3,35-oddsare till CL-slutspelet

Spelbloggare Publicerat: 18 februari 2020

Väntan är över och Champions League tillbaka med slutspelet! Under tisdagskvällen väntar två matcher, varav den ena mellan Atlético Madrid och Liverpool – en match som vi bjuder på en 3,30-oddsare inför.

  Spela oavgjort till oddset 3,35 hos casumo!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Premier League-titeln har de, i praktiken, klappad och klar. Då återstår det för Liverpool att försvara Champions League-titeln från fjolåret och nu startar slutspelet med ett dubbelmöte mot Atlético Madrid. Match nummer ett, denna, spelas på Wanda Metropolitano.

Medan det är frid och fröjd i Liverpool, en framgångssaga som bara fortsätter, är situationen annorlunda i Atlético Madrid, som under den senaste månaden sumpat möjligheter på flera håll och kanter.

Dunkla resultat i La Liga har inneburit att den titeln kan glömmas bort helt och hållet. CL-platsen dessutom i fara. Uttåg ur den inhemska cupen. Förlust i den inhemska supercupfinalen mot Real Madrid. Och nu väntar alltså kanske det värsta möjliga motståndet omedelbart när slutspelsfasen tar vid.

Liverpool trummar på i fantastisk takt. 26 seriematcher har renderat i 25 vunna och ett kryss. Målskillnaden är makalösa 61-15. Senast värjdes Norwich City, på bortaplan, undan med ett mål mot noll – utan att imponera överdrivet, fastän matchen som väntat dominerades med järnhand.

Något som i övrigt starkt talar för bortalaget och prestationsmaximering från deras sida är att skadelistan mer eller mindre helt tömts, nu enbart prydd av Xherdan Shaqiri. Således den bästa möjliga startelvan som kan presenteras.

Annons:

Krysset – ett mer än acceptabelt utfall

Liverpool är, kort och enkelt, bättre. Har vassare spets. Väsentligt bättre form. En starkare vinnarkultur.

Men den arbetskapacitet som Atlético Madrid besitter ska i samma veva inte underskattas, inte minst i de stora matcherna. Nu har de också fått viss ordning på grejerna, efter en äkta mardrömsperiod, där de först besegrade Granada med 1-0 och senast spelade oavgjort, 2-2, borta mot Valencia.

Gällande Liverpool förmår de att vinna alla möjliga typer av matcher, hur än matchbilderna utvecklas – men när det handlar om en bortamatch, i ett möte av två, mot ett trots allt kompetent Atlético Madrid kommer säkerligen det säkra tas före det osäkra. Krysset vore ett mer än acceptabelt utfall på förhand. Kan bli lite avvaktande när klockan tickar upp mot 90 minuter, beroende på vilka siffror som pryder tavlan.

Samtidigt har spanjorerna den offensiva trion i João Félix, Diego Costa samt Álvaro Morata tveksamma. Riskerar att avtrubba dem avsevärt. Dessutom Kieran Trippier och Héctor Herrera skadelistade.

Luktar det inte tätt, jämnt och oavgjort på förhand? 3,35 gånger pengarna för det raka spelet är bra betalt och det får vi hos Casumo Sport.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo sport – Få upp till 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss (x)
Odds: 3,35
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 21:00, tisdag 18/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: