Speltips inför Atletico Madrid – Lokomotiv Moskva 11/12: Tuff nöt att knäcka

Simon Pålsson Publicerat: 11 december 2019

Atletico Madrid måste göra jobbet och ta tre poäng hemma mot Lokomotiv Moskva i den sista omgången av Champions League-gruppspelet.

Annons:

Inför den sista omgången i gruppspelet är det fortsatt spänning på flera fronter i Champions League, varpå vi inte minst har vissa förväntningar inför matchen mellan Atletico Madrid och Lokomotiv Moskva.

Som den här gruppen ser ut är det fortfarande vidöppet om andraplatsen, där Bayer Leverkusen har en poäng upp till Atletico Madrid. Med det sagt har spanjorerna en betydligt enklare sista match, då man inte möter Juventus utan Lokomotiv Moskva på hemmaplan. Det som däremot oroar för Atletico Madrid är hur man snubblat fram på sistone och att man faktiskt avslutat gruppspelet med två raka förluster nu på slutet. Det om någonting oroar lite kring formen. Det krävs att man reser sig här och nu, innan det är för sent.

Men det är verkligen rätt läge att möta Lokomotiv Moskva, som har med sig tre raka förluster varav hela 4-0 senast i ligan. Det är ett lag som befinner sig vad som kan betecknas som lite fritt fall efter att man verkligen tappat stinget på alla fronter. Nu har man inte heller någonting att spela för inför den sista omgången i Champions League-gruppspelet. Det lär ta på deras motivation.

Om hemmalaget tar en tidig ledning kan det här mycket väl bli lite av en transportsträcka hela vägen in i mål, utan att det på riktigt bränner till kring lagen. Det är liksom den typen av match som ligger i sin linda här.

Annons:

Tunga tapp i båda läger

Atletico Madrid är inte riktigt att känna igen den här säsongen och en delförklaring är att man haft problem med spelartruppen. För det första är truppen i sig inte alls så stark som de senaste säsongerna och tappen man gjorde i somras har man inte kunnat ersätta. I deras ställe har nya spelare kommit in, spelare som ännu inte vuxit in i sina roller fullt ut. Det har kostat många onödiga poängtapp inte minst i det inhemska ligaspelet.

Inför den avslutande matchen i gruppspelet kommer man att få klara sig utan ett par viktiga spelare. Allra tyngst är såklart tappet av Diego Costa, även fall han på intet sätt varit bra under hösten. Stefan Savic och José Gimenez saknas också mycket. Sime Vrsaljko har än så länge inte kunnat spela under hösten.

Men med allt det här sagt ska också sägas att Lokomotiv Moskva inte direkt har de bästa förutsättningarna heller. Visserligen är Maciej Rybus tillgänglig då han drog på sig ett rött kort i ligaspelet. Det är en avstängning som man såklart inte har med sig in i Champions League. Joao Mario har däremot kommit in på skadelistan, samtidigt som Jefferson Farfan, Boris Rotenberg och Luka-Djordjevic alla tre också finns där sedan tidigare.

Här tycker vi det mesta talar för en avslagen historia – som så många gånger förr när Atletico Madrid sätter sin prägel – varpå vi spelar under 9,5 hörnor till 1,91 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 9,5 hörnor
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, onsdag 11/12
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: