Speltips inför Atlético Madrid – Monaco 28/11: Favoritspel

Spelbloggare Publicerat: 26 november 2018

Ren och skär katastrof. Monaco saknar exakt allt som krävs för att kunna skaka om en motståndare som Atlético Madrid, än mindre på bortaplan. Kross på Wanda Metropolitano?

Annons:

Verkligheten har kommit ifatt Monaco, som bara för ett par år sedan i briljans spelade hem Ligue 1 före Paris Saint-Germain, och den stora spelarflykten har satt sina spår. Djupa sådana.

Situationen är så pass illa att Monaco hittas som nästjumbo i den franska förstadivisionen, alltså en av de platser som leder nedåt i seriesystemet. Det handlar alltså om en, just nu, Champions League-klubb – men här har det blivit blott en pinne på fyra matcher och allt talar för att det blir en sistaplats, varken Champions League- eller Europa League-slutspel.

Atlético Madrid är, som alltid, stabila och inräknade i världstoppen. Primera Divisións titelstrid lever de vidare i och vore det inte för att Barcelona kvitterat i den 90:e minuten matchen dem emellan förra veckan, skulle förstaplatsen innehas. Därutöver kommer CL-slutspelet nås och det är mest en diskussion huruvida de blir etta eller tvåa, i kamp mot Borussia Dortmund.

Ett fortsatt orosmoln för Atlético är att Diego Godín saknas medan José Giménez, Juanfran samt Diego Costa är i riskzonen att missa matchen. Framförallt defensiva bekymmer, men de har fått ihop det även utan dessa pjäser. Bredden finns och Monaco skrämmer få som situationen ser ut för närvarande.

Allt talar för Atlético

Ja, här ska väl Monaco ses med en närmast icke-existerande chans att skaka om Atlético Madrid? Skillnaderna, spelare för spelare, är fundamentala och medan Atléticos maskineri är fantastiskt väloljat, är Monacos rena motsatsen.

Lite av en vitamininjektion kan fransoserna säkert ha fått efter 1-0-vinsten i bottenmötet mot Caen senast, direkt efter uppehållet. Den satt dock en bra bit inne och med tanke på den så prekära situationen i den inhemska serien och som det ser ut i Champions League – hur mycket kraft har de råd att investera här?

Vi kunde exempelvis se hur Monaco föll med förnedrande 0-4 hemma mot Club Brugge för tre veckor sedan i CL. En på alla sätt och vis urusel insats.

Addera på detta en truppsituation som är illavarslande. Kamil Glik, Jean Eudes Aholou och Jordi Mboula står som skadade och Andrea Raggi, Pietro Pellegri, Almamy Touré samt Adama Traoré som tveksamma.

Atlético kommer från en stark insats mot Barcelona och var bara minuter från att vinna matchen. Formen är stark och på hemmaplan ska Monaco bara städas av. Det är vad vi väntar oss från spanjorerna i afton.

Spelet blir Atlético Madrid -1,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med exakt två baljors marginal – till oddset 1,75 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:55, onsdag 28/11
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.