Speltips inför Bayer Leverkusen – Atletico Madrid 6/11: Kniven mot strupen

Simon Pålsson Publicerat: 6 november 2019

Atletico Madrid har allting i egna händer och kan säkra slutspelsplats vid seger mot Bayer Leverkusen.

Annons:

Atletico Madrid har öppnat gruppspelet i Champions League på ett sedvanligt metodiskt sätt och kan tillsammans med Juventus spatsera rakt ur den här gruppen utan att egentligen förta sig. Det skulle rent av kunna vara säkrat redan efter omgången som nu väntar på onsdagskvällen, när spanjorerna spelar borta mot Bayer Leverkusen.

För i gruppen hittar vi Juventus och Atletico Madrid i delad topp med sju poäng vardera, fyra poäng före närmast jagande lag. Samtidigt kan vi konstatera att utmanarna Bayer Leverkusen står på noll poäng och därmed är tokjumbo efter tre raka förluster.

Atletico Madrid har inte haft den allra mest flygande inledningen på säsongen, men har en stabil och solid grund att stå på. Den blir tydlig i ligaspelet, men den blir övertydlig i Europaspelet. Där har Diego Simeone kunnat göra sitt lag till en väloljad maskin i år efter år, säsong efter säsong.

Eller vad säger ni om att Atletico Madrid bara har släppt in mål i två av sina åtta senaste matcher i Champions League?

Annons:

Det kan avgöras här

Bayer Leverkusen har nu Lars Bendet på sin skadelista, samtidigt som Daley Sinkgraven inte heller kommer att kunna spela. Däremot finns såklart Leon Bailey tillgänglig då hans avstängning bara gäller i Bundesliga. Han är dessutom nyligen tillbaka från en skada.

För bortalaget är utropstecknet Joao Felix – som överträffat inte minst våra förväntningar – fortsatt på skadelistan efter sin starka säsongsinledning. Det är en försvagning för gästerna. I övrigt är Jose Gimenez, Stefan Savic och Sime Vrsaljko troligen utanför laget.

Som gruppen ser ut är det här ett nyckelmöte för båda lagen, men allra främst för hemmalaget som står nollade efter tre omgångar. Det krävs förmodligen poäng och allra helst en seger för att det här inte ska sluta med bottenplatsen i gruppen för tyskarna. Men mot Atletico Madrid blir det som alltid jämna, täta, målsnåla matcher. Eller hur?

Under 2,5 mål spelas till 1,71 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp: 21:00, onsdag 6/11
TV:    viasatmotor logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: