Speltips inför Bayern München – Benfica 27/11: Ångest för gästerna

Simon Pålsson Publicerat: 26 november 2018

Det är ångest på ganska hög nivå som gäller för gästande Benfica inför tisdagens bortamöte mot tyska storlaget Bayern München i Champions League.

Annons:

Det är väldigt enkla förutsättningar som gäller inför tisdagens möte mellan Bayern München och Benfica i Champions League, en match som hade kunnat vara mer spännande om det inte vore för den svaga start på gruppspelet som portugiserna haft.

Med sex poäng upp till Bayern München i topp av gruppen känns chanserna till avancemang rätt små med tanke på att Ajax dessutom är fyra poäng framför. Det krävs en vinst här mot tyskarna för att Benfica ens ska kunna drömma om åttondelsfinal. En förlust gör att äventyret är över. Men med tanke på att AEK Aten jagar bakom krävs också poäng på slutet för att inte riskera att tappa tredjeplatsen.

Bayern München går som bekant väldigt tungt i Bundesliga men har tagit sig upp till topp av gruppen med sina tio inspelade poäng på fyra omgångar här i Champions League. Det gör att vi tror att laget går in avslappnat till det här mötet. En poäng räcker för att ha säkrat åttondelsfinal.

Målspel i fokus

Det är såklart en stor skillnad i både spets och bredd på lagens båda trupper men med det sagt är det inte helt optimalt för hemmalaget att få klara sig utan James Rodriquez, Thiago Alcantara och Corentin Tolisso. Tänk också på att Serge Gnabry och mittbacken Mats Hummels troligen missar matchen.

Tyronne Ebuehi kommer inte till spel för bortalaget som också har Alejandra Grimaldo, Lubomir Fejsa, Yuri Ribeiro och Eduardo Salvio som lite osäkra kort. Samtliga ska dock hänga med till Tyskland enligt de senaste rapporterna och testas förmodligen på matchdagen. Det återstår att se vilka som spelar.

Känslan är det formsvaga storlaget Bayern München haft tur som hamnat i en ganska svag grupp i detta Champions League-gruppspel och kanske är det därför avancemanget nästan redan är säkrat. En poäng är allt som krävs, men vi tror inte laget tvekar på hemmaplan. Här försöker de gå för att vinna.

Benfica kan säkert hota mot ett darrigt försvar hos hemmalaget.

Båda lagen göra mål spelas till 1,95 gånger krämen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  21:00, tisdag 27/11
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.