Speltips inför Club Brugge – AS Monaco 24/10: Tufft läge

Simon Pålsson Publicerat: 24 oktober 2018

Det är ett tufft utgångsläge för både Club Brugge och AS Monaco så här långt i gruppspelet i Champions League, efter vars två förluster i inledningen.

Annons:

Med avspark på den nya, tidiga Champions League-tiden strax innan 19:00 är ett möte som präglas av ångest på onsdagen den match som spelas mellan Club Brugge och AS Monaco. Båda lagen står på två raka förluster i gruppspelet och behöver nog en vinst för att överhuvudtaget ha en chans här.

Det är relativt goda förutsättningar inför en drabbning av den här typen. Det finns två lag och båda vill vinna. Svårare är det inte.

Däremot är formen som bekant svag hos båda, men klart sämst hos AS Monaco som sladdar betänkligt i ligan. Nu har Thierry Henry tagit över som ny manager och kanske kan den gamle franske storstjärnan få effekt på laget direkt? Troligen blir det ett offensivt präglat lag under hans ledning i alla all.

Spel på målmarknaden

Det som talar för hemmalaget här att de faktiskt kommer till matchen med i stort sett full matchtrupp. Det finns två spelare som är lite osäkra till spel, men åtminstone Anaut Danjuma Groeneveld har goda förhoppningar om att bli helt spelklar. Brandon Baiye är mer osäker. Det är såklart en klar fördel för hemmalaget att kunna mönstra sitt starkaste lag.

Då är skadesituationen klart värre för AS Monaco, som alltså haft en tung inledning på säsongen och nu som nu kan få klara sig utan ett par riktigt tunga nyckelspelare. Allra värst vore om inte anfallaren Radamel Falco hinner bli spelklar. Med sin rutin och målfarlighet är han väldigt viktig. I övrigt är Kevin N’Doram och Pietro Pellegri garanterat inte med, medan Ronael Pierre Gabriel, Diego Benaglio, Rony Lopes och Willem Geubbels är oklara i nuläget.

Spelartappen till trots har AS Monaco ett bra lag och kan störa Club Brugge i sin egen offensiv. Men med tanke på hur risig formen är känns det osannolikt att gästerna håller nollan.

Båda lagen göra mål spelas till 1,71 gånger krämen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  18:55, onsdag 24/10
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.