Speltips inför CSKA Moskva – AS Roma 7/11: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 6 november 2018

Det känns som att förra omgångens målsprakande match mellan lagen har gjort spelbolagen fartblinda när CSKA Moskva tar sig an AS Roma.

Annons:

Det kändes inför säsongen som att Real Madrid skulle dansa hem sin grupp i Champions League, men precis som i ligaspelet har det spanska storlaget faktiskt sladdat ordentligt i turneringen. Det faktum att det blev förlust mot CSKA Moskva gör att gruppen åter känns öppen, inte minst för ryssarnas del.

Men borta mot AS Roma senast blev det storförlust med 3-0 och då var CSKA Moskva aldrig nära. Nu väntas en annan matchbild på hemmaplan och det vet vi passar ryska lag mycket bättre. Samtidigt brukar det inte sprudla här, inte minst nu när risken är att en förlust dödar allt hopp om en åttondelsfinal.

I gruppen har AS Roma som Real Madrid sex inspelade poäng, med CSKA Moskva två poäng bakom. Därmed vore en förlust förödande för båda lagen här. Det brukar ge en mer defensiv inställning till matcherna.

CSKA Moskva har dessutom bara vunnit en av sina sex senaste matcher. Det betyder att den där formen som krävs för att dominera matcherna inte är på plats här.

Ett givet målspel

Det finns egentligen ett par saker som verkligen talar för att den här matchen inte blir särskilt målrik och det påståendet kan vi bland annat försöka bottna i skadeläget i båda lagen inför mathcen. Hos hemmalaget saknas ett par offensiva hot som hade behövts mot ett defensivt organiserat bortalag.

Viktor Vasin, Aleksandr Makarov, Kristijan Bistrovic och Georgy Schennikov kommer inte att spela här. Abel Hernandez är däremot osäker till spel bara, varpå han kan komma att spela. Än viktigare är att målvakten (den tidigare ryske landslagsettan) Igor Akinfeev är tillbaka efter sin avstängning.

Gästerna har Diego Perotti, Rick Karsdorp och Danielle De Rossi på en slags osäker lista. Men det faktum att laget kan mönstra sin i stort sett starkaste elva talar för att de gör en bra insats på rysk mark. Det är ett riktigt nyckelmöte i gruppen och då tänker italienarna inte ta några risker.

Det ansträngda läget i gruppen gör att varken AS Roma eller CSKA Moskva har råd att förlora. Det talar för en lite mer defensivt inriktad historia här. 3-0 senast var i överkant och det tror vi inte på igen.

Under 2,5 mål spelas till 2,00 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  18:55, onsdag 7/11
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.