Speltips inför Dinamo Zagreb – FC Saburtalo Tbilisi 30/7: Underskattning

Simon Pålsson Publicerat: 30 juli 2019

Det blir ett målspel inför mötet mellan IFC Saburtalo Tbilisi borta mot Dinamo Zagreb i kvalet till Champions League tisdagen den 30 juli 2019.

Annons:

Nu är vi visserligen inte längre fram än vid den andra kvalomgången till Champions League, men då den här veckan är full av returmöten i det europeiska kvalspelet är det också en intressant vecka som sticker ut lite på förhand.

En match som lätt hamnar i skymundan på tisdagskvällen är den mellan favoriterna Dinamo Zagreb och FC Saburtalo Tbilisi, ett lag som inte riktigt har tyngden för att vara kvar så här långt i kvalet. Det menar i alla fall vissa.

Men faktum är att FC Saburtalo Tbilisi stått för ett par starka insatser, inte minst när man med hela 3-0 tog kommandot i den första kvalrundans dubbelmöte med FC Sherriff från Moldavien. Det är för övrigt samma FC Sherriff som AIK kan komma att möta i nästa kvalrunda, då om laget förlorar kvalet i CL och ramlar ur till Europa League-kvalet.

Hur som helst klarade sig FC Saburtalo Tbilisi vidare efter att ha vunnit bortamötet med hela 3-0 och förlusten på hemmaplan spelade därmed ingen roll. Kan laget skrälla på liknande sätt mot Dinamo Zagreb nu?

FC Saburtalo Tbilisi har med sig en 2-0-förlust inför returen och måste nu gå för att göra mål. Bevisligen är FC Saburtalo Tbilisi också ett lag som har kapaciteten att göra det. Det är snarare offensiven som är stark, medan defensiven är oskarp.

Ett målspel

Dinamo Zagreb är som bekant ett traditionellt väldigt starkt hemmalag, någonting man inte minst visade i en av säsongens första hemmamatcher när NK Lokomotiva kom på besök i ligaspelet. 3-0-vinsten var ännu ett bevis på att laget är urstarka inför sin egen hemmapublik. Det var också ett härligt sätt att inleda säsongen där en stark säsongsinledningen är en förutsättning för att kunna fokusera fullt på kvalet till Champions League.

I deras identitet faller det sig naturligt att trycka framåt inför sin egen hemmapublik, där beryktade läktargrupperingen BBB (Bad Blue Boys) har en salig förmåga att få igång en bra stämning. Det lär vänta här också.

Att inte ta sig till den tredje kvalrundan vore en knall å det grövsta. Det vore direkt pinsamt för det kroatiska storlaget. Men å andra sidan kan gästerna säkert ställa till det med ett mål här.

Båda lagen göra mål spelas med en mindre tv-peng till hela 2,70 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:00, tisdag 30/7
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   –

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna