Speltips inför FC Köpenhamn – Röda Stjärnan 13/8: Viktigt kvalmöte

Simon Pålsson Publicerat: 13 augusti 2019

Det blir ett givet målspel inför tisdagens intensiva kvalretur mellan FC Köpenhamn och Röda Stjärnan i Champions League-kvalet den 13 augusti 2019.

Annons:

Det är intensiva, intressanta kvalreturer runt om i hela Europa på tisdagen, onsdagen och torsdagen den här veckan. Den som älskar ångestbefläckade möten har verkligen skruvat in ratten till rätt vecka.

FC Köpenhamn möter förra årets utropstecken Röda Stjärnan. Detta är alltså ett Röda Stjärnan som gjorde livet surt för Napoli, Liverpool och PSG i gruppspelet förra året. Men då var det främst – eller snarare endast – på hemmaplan som laget kom upp i sin höga nivå.

Det första mötet i det här dubbelmötet slutade 1-1 och i en sådan verklighet är det alltså FC Köpenhamn som har allting i egna händer. Det räcker att hålla nollan för att vara säkra för playoff och därmed minst gruppspel i Europa League.

Å andra sidan är det också ett resultat som gör att Röda Stjärnan måste kliva framåt på bortaplan.
Annons:

Spel på målmarknaden

Det talas ofta om att FC Köpenhamn är den skandinaviska klubb som tagit sig längst vad gäller att kunna hävda sig i Europa och visst finns det en del empiri som stödjer den tesen. Å andra sidan har klubben stagnerat lite på senare år och når inte riktigt samma nivåer – kanske förrän nu?

Att få med sig 1-1 från Belgrad är ett ordentligt styrkebesked. Det är också ett fullt logiskt resultat sett till hur danskarna brukar prestera i Europa. Under 2,5 mål har varit ett gångbart spel när laget Europakvalat på senare år. I tre raka matcher har spelet suttit som en smäck.

Men just den här gången är det inte just defensiven vi tror kommer att ta laget vidare. 0-0 räcker visserligen för att vara klara för playoff, men Röda Stjärnan är ett intensivt lag med tung spets framåt. De kommer inte att lägga sig ner och dö på Parken direkt.

Här tror vi snarare på en offensiv historia. Det kommer åtminstone att finnas klara offensiva tendenser när gästerna måste jaga mål.

Båda lagen göra mål spelas därför till hela 2,05 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:   20:00, tisdag 13/8
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   –

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.