Speltips inför FC Porto – Krasnodar 13/8: Rutinen fäller avgörandet

Simon Pålsson Publicerat: 13 augusti 2019

Det blir ett målspel inför returmötet i Champions League-kvalet mellan FC Porto och FC Krasnodar tisdagen den 13 augusti 2019.

Annons:

Det är åter dags för en intensiv kvalvecka i Europa och den här gången är det returmöten som står på schemat. Det betyder att vinnarna i respektive dubbelmöte i Champions League-kvalet kvalificerar sig för att få spela playoff. Det innebär också att minst gruppspel i Europa League är säkrat.

Ett av de mer kittlande mötena spelas mellan FC Porto och Krasnodar, två lag som många menar på hör hemma i Champions League. Den ryska storklubben har så sakteliga etablerat sig som ett lag på den nivån – men är inte riktigt ända framme vid att spela i Champions League på allvar.

FC Porto har öppnat säsongen på ett lite tvetydligt sätt och det går inte att veta var vi har laget i det här skedet. Vad vi vet är att rutinen i Europaspelet är ständig och att laget prenumererat på platser i Champions League de senaste säsongerna. Det må hända en hel del i och kring laget, men den typen av rutin är ovärderlig. Det måste man ha med sig.

För övrigt har laget bara spelat en match i den portugisiska ligan hittills – den började alltså i helgen – och där blev det förlust med 2-1 borta mot Vicente. En klar missräkning och ett aningen förvånande resultat efter att höstens tävlingspremiär alltså slutat med 1-0 mot Krasnodar i det första kvalmötet.

Krasnodar utan Victor Claesson

Som bekant finns inte den svenske landslagsmittfältaren – för att inte säga Sveriges allra bästa fotbollsspelare efter Zlatan Ibrahimovic – med i truppen för FC Krasnodar under hösten. Efter skadan i det svenska EM-kvalet behöver han rehabilitera sin sargade kropp under ett bra tag till. Deppigt för honom och direkt farligt för Krasnodar.

Krasnodar har för övrigt öppnat säsongen ganska lovande i det inhemska ligaspelet, med tre vinster och ett kryss på de fyra senaste matcherna. Det gör att man hakat på i toppen och alltså kan alstra lite enregi därifrån.

Det första mötet slutade med en 1-0-vinst för FC Porto och därmed har portugiserna allt i egna händer nu. Vi tror däremot att Krasnodar gör mål här. Att de ska gå mållösa över 180 minuter känns osannolikt.

Båda lagen göra mål spelas till 1,90 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, tisdag 13/8
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   –

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.