Speltips inför Galatasaray – Club Brügge 26/11: Tidigt möte

Simon Pålsson Publicerat: 26 november 2019

Club Brügge sitter i förarsätet och behöver egentligen bara undvika en förlust borta mot turkiska Galatasaray i Champions League.

Annons:

Champions League går in i det som är den allra mest intressanta fasen under höstdelen av säsongen. Nu ska det alltså avgöras på flera håll och kanter vilka lag som har en realistisk chans att ta sig vidare från grupperna.

Real Madrid har i för sig inte sett helt bekväma ut hittills, men har med sina sju poäng ändå fem poäng till godo på Club Brügge inför avslutningen. Det gör att vi känner att de spanska giganterna redan är klara för åttondelsfinal. Det ska inte gå att trolla bort det här.

PSG är i sin tur helt överlägsna med fyra raka vinster i toppen, varpå man är klara för åttondelsfinal redan i det här skedet. Det kan man inte bortse ifrån at det är väldigt imponerande, inte minst då man fortsatt inte släppt in något mål.

Som läget är nu har Galatasaray, med en poäng, och Club Brügge, med en poäng mer än så, ingenting annat än tredjeplatsen att slåss om. Galatasaray har sett lite starkare ut rent formmässigt på slutet, men föll faktiskt mot rivalerna Istanbul Basaksehir senast. Det är fortfarande en hel del som inte fungerar som det ska i laget.

Club Brügge, med den tidigare Liverpoolmålvakten Simon Mignolet mellan stolparna, går ganska bra i ligan och tog en skön seger hemma mot Oostende senast. Det är fortsatt en stark organisation och defensiv som är lagets främsta kännetecken.

Annons:

Tredjeplatsen i fokus

Det gick egentligen att säga redan innan gruppspelet, men det här är en grupp som har handlat om Real Madrid och Paris Saint-Germain i toppen. Det är lagen som kommer att ta sig vidare till åttondelsfinalen. Någonting annat vore konstigt. Det var vi förmodligen inte de enda som kände redan vid lottningen.

Men som bekant är det också viktigt att försöka sluta trea i gruppen. Det här ger en plats i 16-delsfinalen av Europa League, varpå säsongen ute i Europa alltså lever vidare för laget som slutar trea. Det ska man inte underskatta, varken sportsligt eller ekonomiskt.

För Club Brügge och Galatasaray har det här visat sig vara en reell möjlighet. Som läget är nu är det belgarna som har det bättre utgångsläget med två poäng, en poäng mer än turkarna. Men nu kan alltså Galatasaray ta sig förbi med en vinst i det här mötet.

Känslan är att vi står inför en tät historia. Det är inga målsprutande lag direkt. Club Brügge har bara nätat två gånger i hela gruppspelet och turkiska Galatasaray har alltså ännu inte nätat den här Champions League-hösten. Nu står dessutom mycket på spel varpå risktagandet lär skruvas ner ett par snäpp.

Under 2,75 mål (asian handicap) spelas till 1,80 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,75 mål
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:55, tisdag 26/11
TV:    tvsex logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons:

Annons: