Speltips inför Galatasaray – Lokomotiv Moskva 18/9: Hemmafavorit

Simon Pålsson Publicerat: 18 september 2018

Galatasaray och Lokomotiv Moskva kliver in i höstens gruppspel i Champions League med enormt goda möjligheter att ta sig vidare till slutspel.

Annons:

Champions League är tillbaka efter tidernas längsta dvala – känns det som. Det kryllar av matcher redan den första dagen och en nyhet för den här säsongen är att matcherna är utspridda över en hel kväll. Det är mycket som anpassas efter tv-tiderna nu för tiden.

Hur som helst är det i detta speltips fokus på en av de mer sena matcherna på tisdagen. Det är match i Istanbul som väntar och det är turkar mot ryssar, Galatasaray mot Lokomotiv Moskva, som gäller. Här kan vi verkligen prata om en nyckelmatch för båda lagen.

Det här är utan större tvekan de kanske allra mest svaga gruppen i hela Champions League utan något riktigt storlag. Det finns inget av de här fyra lagen som kommer att gå långt i turneringen, det vågar vi hävda redan nu. Eller vad sägs om motståndare som FC Porto och Schalke 04, förutom Galatasaray och Lokomotiv Moskva? Gruppen andas Europa League.

Det är guldläge för båda lagen

Det finns en klar fördel med en så pass svag grupp och den fördelen är såklart för lagen som är med i gruppen. Chanserna att ta sig vidare till åttondelsfinal har aldrig varit så goda och gatan är så gott som öppen för samtliga fyra lag. Det saknas en självklar favorit och det i sig borde tala för en hel del spänning.

Galatasaray har öppnat den här säsongen övertygande i det inhemska ligaspelet, även fall det läcker lite för mycket bakåt 4-0 borta mot Trabzonspor var en ordentlig käftsmäll, men i övrigt har laget gått rent med stora segrar som främsta merit hittills. Målskyttet är med andra ord inga problem.

Lokomotiv Moskva går lite upp och ner i ryska ligan och står på ynka nio poäng efter sju spelade omgångar. Det börjar med andra ord brinna lite i knutarna för laget inför fortsättningen. Samtidigt ser det okej ut i offensiven, där laget nu har gjort mål i fyra raka matcher efter en svagare inledning.

Här tror vi att båda lagen går för tre pinnar och det lär öppna upp tillställningen.

Båda lagen göra mål spelas till 1,91 gånger pengarna hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill
Spelstopp:  21:00, tisdag 18/9
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.