Speltips inför Galatasaray – Paris Saint Germain 1/10: Tätare än väntat

Simon Pålsson Publicerat: 1 oktober 2019

Speltipset inför tisdagens sena möte mellan Galatasaray och Paris Saint-Germain i Champions League bottnar i tron på en tät historia.

Annons:

Paris Saint-Germain öppnade verkligen årets upplaga av Champions League på allra bästa sätt med en 3-0-vinst mot Real Madrid i det första gruppspelsmötet för hösten. Det var en välbehövlig vinst, inte minst internt där man nu signalerar att man är att räkna med.

Som bekant har spelet i Champions League länge varit den stora akilleshälen där laget inte tagit sig längre än till kvartsfinal – trots åtskilliga miljarder som plöjts ner i den här satsningen.

Det har också gjort att spelare som Neymar velat lämna, men han är kvar och kommer att få ännu en chans att ta PSG hela vägen även i Europaspelet.

Galatasaray är inget lätt motstånd och laget har öppnat sin säsong ganska starkt. I årets första match i Champions League fick man i för sig bara 0-0 borta mot Club Brugge, men att man inte förlorade kan visa sig viktigt i längden.

Annons:

En tätare historia än väntat

Emre Akbaba är den enda spelaren som hemmalaget får klara sig utan här. Det är som vi vet en stark trupp som därför finns att tillgå. Radamel Falcao har gjort mål på PSG förut och komer att bli viktig, något även klassiska spelare som Steven Nzonzi och Ryan Babel blir. Det skadar inte att vila på den typen av rutin i ett möte av den här typen.

Nu ska väl sägas att PSG har en betydligt bredare trupp och att man inte är fullt så känsliga för skador, men det faktum att man nu saknar såväl Neymar (avstängd) och Edinson Cavani (skadad) vållar vissa problem.

I övrigt kommer inte heller Thilo Kehrer, Julian Draxler eller Eric Maxim Chuopo-Moting till spel.

PSG har en starkare trupp, en starkare startelva och får gälla som klara favoriter. Men att vi står inför en stor slakt ser vi som högst osannolikt.

Under 3,5 mål spelas till 1,64 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,64 (Jämför alla odds)
Bolag:   Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 1/10
TV:    tvsex logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: