Speltips inför Galatasaray – Real Madrid 22/10: Målen i fokus

Spelbloggare Publicerat: 22 oktober 2019

Galatasaray mot Real Madrid. Det är bara en av den uppsjö av matcher vi har att se fram emot på veckans fullmatade Champions League-meny. Och det bästa av allt? Vi har vaskat fram ett speltips som ska ha alla chanser att träffa rätt.

Annons:   KAMPANJ: 450 kronor riskfritt på matchen. Läs mer om & hämta spelet här. 

Annons:

Det är kniven mot strupen när Galatasaray och Real Madrid, parallellt med Club Brugge – PSG, drabbar samman. Vem tar chansen att ta ett kliv mot CL-slutspelet?

På två matcher vardera har parterna bara spelat in en pinne; båda förlorat mot Paris Saint-Germain samt kryssat mot Brugge. Då ska det också nämnas att Real Madrid var ytterst nära att förlora i den matchen också, dessutom på hemmaplan.

Real Madrid har stjärnspets, ingen tvekan om den saken, men tenderar att svaja kraftigt mellan och under matcherna. Lördagens bortamöte mot Mallorca var ett praktexempel på det; en 0-1-förlust. Det följde i sin tur upp en 4-2-vinst över Granada. Med förlusten missades hur som helst chansen att överta förstaplatsen i Primera División. Bittert, såklart, men det är bara att ladda upp batterierna på nytt.

Galatasaray tillhör en av Champions League minst namnstarka klubbar, även om de har flera kända namn – Radamel Falcao är en och ur svensk synvinkel är Jimmy Durmaz en annan. Men det saknas helt sådana spelare som är på toppnivå just för tillfället. Kan det ändå, eventuellt, räcka till slutspel?

Ett flertal framstående spelare saknas för ”Marängerna”; Gareth Bale, Marco Asensio, Luka Modric, Nacho, Lucas Vázquez och eventuellt Toni Kroos. Däremot kommer Eden Hazard tillbaka och det är mycket positivt. Galatasaray har trion bestående av Mario Lemina, Radamel Falcao och Sofiane Feghouli tveksamma. Emre Akbaba, skadad, saknas med all säkerhet.

Annons:

Desperat approach

Det är mycket svårt att veta vad som väntar när Real Madrid är i farten. Flipp eller flopp? Målfest eller hack i det offensiva maskineriet? Vinst eller förlust? Sällan man kan ta någonting för givet.

Här är vi dock inställda på att det kommer vara ett Real Madrid som kommer ut på planen med desperat approach – och att det således kan komma att bli en öppen matchbild; en offensiv sådan, toppad med mål.

Galatasaray har ännu inte målat i årets CL, men har offensiv kapacitet och måste även de, på hemmaplan, kliva på vid tillfälle. De kunde mycket väl ha fått bättre utdelning och, som ni vet, är Real Madrid sårbara. Mycket sårbara.

Full rulle, mål – och sådana åt båda håll?

BLGM-spelet tas till acceptabla 1,72 gånger pengarna hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, tisdag 22/10
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: