Speltips inför Galatasaray – Schalke 24/10: Nyckelmatch

Simon Pålsson Publicerat: 24 oktober 2018

Det blir hundraprocentigt fokus på målmarknaden inför den viktiga matchen mellan turkiska Galatasaray och tyska Schalke 04, två lag som har bra häng i gruppen.

Annons:

Med sen avsparkstid är det dags för det viktige mötet mellan turkiska Galatasaray och Schalke 04, två lag som båda hamnat i en väldigt överkomlig grupp och som nog känner att chanserna till avancemang är relativt goda. Men då gäller minsann att ta alla möjliga poäng och inte förlora onödiga poäng till direktkonkurrenterna.

Turkarna öppnade Champions League med vinst mot Lokomotiv Moskva, men föll sedan borta mot Porto med uddamålet. Därmed är chansen till avancemang fortsatt vid liv och i ligaspelet fortsätter laget att vara stabila, även fall det trillar in lite onödiga poängtapp. Räkna med motivation på absoluta toppen här.

Schalke 04 har tre vinster på sina fyra senaste matcher, men föll hemma mot Werder Bremen i Bundesliga senast. Däremot ser det bra ut i Champions League med fyra inspelade poäng redan. I en relativt lätt grupp har tyskarna med andra ord tagit hand om gruppledningen.

Ett målspel hämtas

Det som oroar för Galatasaray är att ett par spelare som vanligtvis huserar i startelvan nu ser ut att missa matchen. Henry Onyeuru och Emre Akbaba kommer inte till spel, det vågar vi slå fast redan nu. Vidare är Selcuk Inan, Serdan Aziz, Fernando och Sofiane Feghoule fyra spelare som står som osäkra kort på förhand. Det går med andra ord inte att räkna med deras närvaro på planen.

Men frågan är om inte skadesituationen är ännu värre hos tyskarna? Naldo och Cedric Teuchert kommer som väntat inte spel alls i matchen. Det som oroar mig är väl egentligen vilka spelare som är lite mer skakiga på förhand och som kan komma att tvingas stå över. Spelare som Sascha riether, Benjamin Stambouli, Breel Embolo,Steven Skrzybski, Bastian Oczipka, Ralf Fährmann och Johannes Geis är inte helt säkra på spel.

Båda lagen är som bekant i behov av poäng här och det torde vara fina förutsättningar för en öppen historia. Det är också två lag som har haft problem i sin defensiv.

Båda lagen göra mål spelas till 1,91 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få unika 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, onsdag 24/10
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.