Speltips inför HJK – Röda Stjärnan 31/7: Spiken i kistan

Spelbloggare Publicerat: 31 juli 2019

Röda Stjärnan hoppas sätta spiken i kistan mot HJK i kvalet mot Champions League och borde ha alla chanser till att lyckas med det i Helsingfors. Klasskillnad på nytt?

Annons:

2-0 och det avslutande målet i den 90:e minuten. Det betyder att Röda Stjärnan har en superchans att nå den tredje CL-kvalrundan. Precis vad som kan väntas när man ställs mot ett finskt motstånd, såklart.

Vårt speltips från den första matchen, Röda Stjärnan att leda i halvtid och vinna efter fulltid, hittade således också in till oddset 1,75. Dominans från serberna. Den klart bättre parten av dessa två och ännu tydligare blev det efteråt.

Men det är klart att HJK kommer försöka skaka liv i det här dubbelmötet. Över 90 minuter kan storskrällar inträffa och Röda Stjärnan är erkänt klart starkare på hemma- kontra bortaplan. Det är fakta som kvällens värdskap är väl medvetna om.

På senare år har dock Röda Stjärnan återfått statusen som Serbiens främsta fotbollsklubb och dessutom spelat såväl Champions League-slutspel förra året som Europa League-slutspel säsongen dessförinnan. Seriespelet anno 2019/20 har de inlett med två vinster av två möjliga med en målskillnad om 4-0.

HJK har hamnat på efterkälken i toppstriden av Veikkausliiga efter två raka tapp – till följd av det täta matchandet, månne? – men är fortfarande inblandade i den täta titelstriden. Hoppas få spela ute i Europa även kommande år.

Vinner även bortamötet

Röda Stjärnan hemma kontra borta är förvisso två vitt skilda maktfaktorer, men faktum kvarstår att de är ett flera klasser bättre fotbollslag än vad HJK är. Det är odiskutabla fakta.

Första matchen visade också på detta; serberna hade kontroll över de 90 minuterna, skapade mest och förtjänade minst det 2-0-resultat de fixade. Understrykas är att Röda Stjärnan så sent som förra året vann över Liverpool och spelade lika mot Napoli.

Och HJK, de är HJK… En finsk tabellfemma. Alltså i en serie nivåerna sämre än Allsvenskan.

Med hänsyn till Röda Stjärnans brutalt starka defensiv, får HJK det sannolikt svårt att hitta in i matchen och vi tror snarare att serberna sätter spiken i kistan. Vinner i Helsingfors?

Den raka tvåan spelas till 1,80 gånger pengarna hos 888sport. 0-1?

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% bonus upp till 500 kr!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Röda Stjärnan vinner, rak tvåa
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport
Spelstopp: 18:00, onsdag 31/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.