Speltips inför Inter – Slavia Prag 17/9: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 16 september 2019

Det är i våra ögon självklart vilket lag som är favoriter inför mötet mellan Inter och Slavia Prag den 17 september 2019.

Annons:

Efter flera månader utan toppfotboll mellan lag från olika länder är det nu åter dags för såväl Champions League som Europa League att dra igång på allvar. På tisdag, onsdag och sedan på torsdag är det dags för gruppspelsmatcher.

Det finns flera intressanta matcher att hålla fokus på från den första speldagen, men ett möte som man lätt glömmer är det mellan Inter och Slavia Prag. Här höjer vi redan nu ett litet varningens finger då detta möte kommer att inledas redan 18:55 – betydligt tidigare än på klassisk avsparkstid. Det är ett experiment som UEFA alltså fortsätter med den här säsongen.

Som vi hör på namnen är det ett möte med en solklar favorit, men faktum är att Slavia Prag inte är ett helt oävet lag. De har faktiskt gjort ett par bra insatser i europeiska sammanhang, inte minst i playoff mot rumänska Cluj då man tog sig vidare med totalt 2-0 efter att ha vunnit båda matcherna med uddamålet.

Totalt står laget nu på sex raka matcher där man fått se max två mål i europeisk cupsammanhang. Det vittnar en del om vilken typ av fotboll tjeckerna får för sig att spela i dessa turneringar.
Annons:

Solklart favoritskap

Under sommaren har Inte gjort ett par riktigt spektakulära värvningar, som redan så här i inledningen av säsongen har hittat rätt. Allra tydligast är anfallaren Romelu Lukaku, som redan hamnat i målprotokollet upprepade gånger i Serie A.

På det hela taget har laget inlett säsongen fantastiskt fint med tre (!) raka vinster. Detta mot lag som Lecce, Cagliari och Udinese. Det är i för sig inte det allra svåraste motståndet hittills, men trepoängare är ändå det som räknas.

Alexis Sanchez är en annan spelare som blev klar för klubben under sommaren och mest troligt kommer han också att vara en viktig pjäs i Champions League.

Här tycker vi att Inter har ett klart övertag på förhand. Inter -1,25 (asian handicap) spelas till fina 1,85 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Inter -1,25
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:55, tisdag 17/9
TV:   tvsex logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.