Speltips inför Inter – Tottenham 18/9: Öppet möte

Spelbloggare Publicerat: 17 september 2018

Målen hamnar i fokus inför Champions League-mötet mellan Inter och Tottenham, som på alla sätt är att värdera som en öppen historia på förhand. Startelvor, odds och speltips tas del av här.

Annons:

Det här är en av två 18:55-matcher från Champions League-premiärerna. Även Barcelona och PSV, som är konkurrenter i samma grupp, grupp B, drabbar samman parallellt.

Inter och Tottenham väntas slåss om andraplatsen, bakom ett Barcelona som bör vara klasserna större och framför ett klart sämre PSV. Därför är det av extra stor betydelse att redan nu hitta rätt, läs: undvika förlora. Såklart lite större press på italienarna, stärkta av hemmaplan.

Lagen har båda sina bekymmer och kommer hit med dunkel form. Vad kan det betyda för matchen?

Ser vi till Inter har det blivit blott fyra pinnar på de fyra inledande Serie A-matcherna, 1-1-2 i resultatraden, och senast kommer de från en uddamålsförlust när Parma kom på besök till San Siro. Uddlöshet, ineffektivitet och slarv präglade matchen i stort, som vid flera tillfällen tidigare.

Gästande Tottenham inledde Premier League-äventyret med att vinna tre raka matcher, för att sedermera falla mot Watford före uppehållet samt Liverpool direkt efter det. Mycket som är att fila på, detaljer att sätta och tempo att hitta. Upp till bevis nu?

En handfull spelare, från båda sidor, riskerar att missa matchen. För Inter är Sime Vrsaljko, Dalbert, Roberto Gagliardini samt João Mária out. Danilo D’Ambrosio och Lautaro Martínez tveksamma. Gästerna har pjäser som Hugo Lloris och Dele Alli indisponibla – två klara avbräck! Även Mousa Sissoko, Juan Foyth, Georges-Kévin Ndoudou och Vincent Jansson saknas.

Mål åt båda håll

Tror på en match med öppna dörrar, som skulle kunna sluta åt vilket håll som helst. Då är det förstås målen som lockar oss till spel – och mer bestämt att båda parter släpper in minst ett vardera.

Gemensam faktor för Inter och Tottenham med deras senaste matcher har varit – slarvet. Bristerna i den defensiva strukturen.

Att Dele Alli saknas för Tottenham är förstås en faktor som talar emot målen, men så illa som det sett ut i Inter borde de ändå ha nycklarna för att kunna målprotokollet. Via Harry Kane, kanske? Dessutom har ”Spurs” deras opetbara förstakeeper Hugo Lloris out. Jämnar ut i den defensiva kontra offensiva balansen.

På hemmaplan behöver Inter sätta ton och pressa på framåt, när den främste konkurrenten står på andra sidan planhalvan. Då ska vi ha chanserna och i sin tur målen nära till hands.

BLGM-spelet finns till finfina 1,85x hos William Hill. Det köper vi direkt.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill
Spelstopp: 18:55, tisdag 18/9
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.