Speltips inför Juventus – Atlético Madrid 26/11: Fint odds uppdukat

Spelbloggare Publicerat: 26 november 2019

Gruppfinal vankas mellan Juventus och Atlético Madrid när Champions League-äventyret fortsätter samt intensifieras – och här tar Spelbloggare.se ställning på den klassiska 1X2-marknaden.

Annons:

Kvällens hetaste match, med start 21:00, TV-sänds på Viasat Ultra HD och TV6 samt streaming på Viaplay. Juventus mot Atlético Madrid, det vill ni helt enkelt inte missa! Och det bästa av allt? Tempen kan höjas ytterligare genom att del av vårt härliga speltips inför matchen.

Grupp D:s nummer ett och nummer två är det som brakar samman. Gruppfinal där Juventus, som redan är klara för slutspelet, kan säkra förstaplatsen och Atlético Madrid i deras tur kan bli slutspelsklara.

Inför matchen skiljer tre poäng lagen emellan och de gästande spanjorerna har fyra ner till såväl Lokomotiv Moskva som Bayer Leverkusen. Två väldigt tydliga skiljelinjer i gruppen, där dessa två tillhör skiktet av potentiella CL-titelaspiranter medan de övriga två saknar i närheten av lika stor slagkraft.

Även utanför Champions League mår Juventus enastående som lag. Allt som allt: fem vinster i följd och endast ett tapp, ett något oväntat kryss mot Lecce i Serie A, på de 13 senaste matcherna. Blåser varma vindar för tillfället.

Mer knackigt går det för bortalaget, Atlético Madrid. Lördagens bortafajt mot Granada tappades två tunga poäng i, varpå mark i toppen av La Liga förlorades, och nu har enbart en av de fem senaste matcherna summerats i seger. Å andra sidan, bara en förlust. Inte så att det ska målas fan på väggen. Långtifrån. CL-slutspel ser det ut att bli och toppstriden i den inhemska serien står man alltjämt bra till i.

Annons:

Juventus vinner – säkrar förstaplatsen

Fokusområde, alltså: 1X2-marknaden. Vem vinner, eller blir det delad pott?

Vi ser Juventus som klara favoriter inför kvällens sammandrabbning, fastän Atlético Madrid absolut inte är att underskatta; alltid svårspelade, arbetar stenhårt över hela banan och har ett försvarsspel av världsklass. På så sätt är lagen väldigt lika varandra.

Trots att Cristiano Ronaldo vilades i Juventus helgmatch borta mot Atalanta, förmådde de att kraftsamla framåt slutet av matchen och under den drygt avslutande kvarten vända 0-1 till en 3-1-vinst. Urstarkt på alla sätt och vis, samt att anfallsstjärnan kommer till spel helt utvilad här. Fem fullpottare uppradade. Ett tapp på 13 matcher. Hur ska “Den gamla damen” sättas stopp för?

Ser vi till matchen i Madrid dessa parter emellan, i september månad, var Juventus den bättre parten under den stora merparten av de 90 minuterna, men fick “bara” kryss efter två sent insläppta mål. Tydlig mersmak då – och det kan innebära viss mental fördel till nu.

Atlético Madrid ser inte alls bra ut för närvarande och är i det defensiva närmast oigenkännbara. Senast i CL föll de med uddamålet mot Bayer Leverkusen. Saknar Diego Costa i ett par, tre månader till. Lite oklart om João Felix är hundraprocentigt i form. Även Sime Vrasljko, Stefan Savic och José Giménez out.

På i Juventus skadelista hittar vi Giorgio Chiellini, Marko Pjaca, Mattia Perín, Federico Bernardeschi, Emre Can och ett stort frågetecken över Alex Sandra. Inte jättemycket av nyhetsvärde. En stark startelva kan ställas ut – och vi ser chanserna till tre hemmapoäng som stora, dessa avbräck till trots.

2,17 gånger pengarna för den raka ettan duger utan minsta tvekan. Coolbet med oddset.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Juventus vinner, rak etta
Odds: 2,17
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, tisdag 26/11
TV:  tvsex logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: