Speltips inför Juventus – Bayer Leverkusen 1/10: Tydlig favorit

Simon Pålsson Publicerat: 1 oktober 2019

Odds, rekar och speltips är det som behövs inför tisdagens kittlande möte mellan Juventus och Bayer Leverkusen i Champions League den 1 oktober 2019.

Annons:

Juventus såg ut att segla mot en säker seger i den inledande omgången av Champions League, men föll igenom och tappade 2-0 till 2-2 borta mot Atletico Madrid. Det gör att laget ännu inte kopplat greppet i toppen av tabellen.

Det hela blir också aningen skarpare vad gäller spänning av det faktum att Lokomotiv Moskva, som nu gäller som den givna outsidern i gruppen, vann borta mot Bayer Leverkusen i sin premiär. Det gör att ryssarna har ett fint utgångsläge och redan vunnit sin nyckelmatch för att kunna utmana på allvar.

Pressen är därmed redan nu intakt på Juventus, som inleder hemmaspelet med att möta Bayer Leverkusen på tisdagskvällen. I våra ögon är favoritskapet dock enormt och klasskillnaden mellan lagen är för tydlig för att inte notera.

Bayer Leverkusen vann mot såväl Augsburg som Union Berlin efter den svidande förlusten mot Lokomotiv Moskva, men nu höjs svårighetsgraden åtminstone tre snäpp.

Annons:

Juventus är starkast här

Juventus har den starkare truppen och alla avbräck till trots tänker vi inte blunda för det faktum att man är ett bättre lag. Giorgio Chiellini missar i stort sett hela säsongen, medan Douglas Costa, Mattia de Sciglio och Marka Pjaca fortfarande står som skadade. Danilo hoppas däremot snart kunna spela igen.

Det är också ganska bisarrt att behöva konstatera – men det säger också en hel del om bredden på truppen- att mittfältaren Emre Can inte ens tog plats i truppen till Champions League för Juventus. Det kan vara värt att ha med sig varpå det innebär att han inte spelar här heller.

Det lagbygge som Bayer Leverkusen vilar på den här säsongen saknar samma kraft som var given för ett par säsonger sedan. Leon Bailey är dessutom skadad, medan nyckelspelaren Karim Bellarabi dras med skadebekymmer. Det vore förödande om han inte spelar.

Men förödande hit och förödande dit – Juventus kommer att vara starkare oavsett. Det kan bara sluta på ett sätt här – tror vi.

Juventus vinner spelas till 1,54 gånger insaten hos Unibet. Det är överraskande högt.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Juventus vinner
Odds:  1,54 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, tisdag 1/10
TV:    viasatsport logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: