Speltips inför Juventus – Lokomotiv Moskva 22/10: Show igen Cristiano?

Simon Pålsson Publicerat: 22 oktober 2019

Juventus är klara favoriter inför tisdagens hemmamatch i Champions League mot svårspelade Lokomotiv Moskva.

Annons:

Champions League på tapeten. Det är vad som gäller under hela tisdagskvällen när man behagligt nog valt att stretcha ut omgången till att ha två avsparkstider. Det gör att vi kan njuta av fotboll både vid 18:55 och senare vid 21:00 på tisdagen.

Juventus tar sig nu an Lokomotiv Moskva i ett möte som laget verkligen behöver vinna. Efter en vinst och ett kryss är det jämnt i toppen där Atletico Madrid också ligger på fyra poäng, medan Lokomotiv Moskva skuggar strax bakom på tre poäng.

Det är faktiskt så att detta Lokomotiv Moskva är att räkna med och känns som gruppens klara trea – åtminstone i våra ögon. Därför skulle ett poängtapp här kunna ställa till det onödigt för Juve.

Annons:

Juventus har fått upp ångan

Efter en lite sämre inledning kan vi med andra ord konstatera att Juventus har fått upp ångan under den här inledningen på säsongen. Det gör att man nu är samma svårslagna lag som vi har gjort oss vana vid att den Gamla Damen alltid ska vara.

Inför tisdagens tredje omgång i Champions League förväntar vi oss ett Juventus som inser att tre poäng är det enda som räknas här. Det är fortfarande väldigt jämnt. Då är det lite oroande att man fortfarande saknar Marko Pjaca, Mattie De Sciglio, Douglas Costa och mittbacken Giorgio Chiellini. Å andra sidan är det här spelare som ännu inte gjort minuter under hösten.

Tänk också på att bredden på det här mittfältet är så osannolikt bra att Emre Can inte ens finns med i truppen för Champions League. Svindlande.

Lokomotiv Moskva saknar ett par av sina viktigaste spelare, däribland Fedor Smolov och Rifat Zhemaletdinaov. Därmed blir det svårt att försöka störa Juventus här. Jefferson Farfan, Boris Rotenberg, Luka Djordjevic och Anton Miranchuk är fortfarande inte spelklara.

Juventus vinner och håller nollan spelas till 1,71 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Juventus vinner och håller nollan
Odds:  1,71  (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 22/10
TV:   viasatmotor logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Annons: