Speltips inför Juventus – Valencia 27/11: Lockande målspel

Spelbloggare Publicerat: 26 november 2018

En match av stor betydelse. Två stora klubbar, om än den ena större än den andra. Men hur blir då matchen mellan Juventus och Valencia? Tuff och tajt möjligen, men mindre öppen och i den bemärkelsen underhållande, misstänker vi.

Annons:

Redan här kan Juventus säkra en biljett till Champions Leagues slutspel och dessutom se till att hålla tvåan Manchester United på efterkälken och även säkra förstaplatsen – beroende på resultatet i den parallella matchen, vilken spelas mellan United och Young Boys.

Senast Juventus var i farten här i Champions League åkte de såväl på deras första tapp som förlust, när Manchester United kom på besök till Allianz Stadium – samma motstånd som relativt enkelt värjdes undan på bortaplan. En miss, såklart, men sådana kommer då och då. Juventus står fortfarande starkt.

Förutom framgångarna ute på den europeiska scenen, toppas Serie A med klar dominans. Förra veckan städades SPAL av med 2-0 och innan dess, före uppehållet, plockades AC Milan ned med samma siffror.

Valencia har varit en brutal besvikelse i spanska Primera División, är placerade som tia och här i Champions League är situationen lite småprekär. Mest sannolikt är det här en match som måste vinnas, annars kan slutspelsdrömmen helt släckas och det istället bli Europa League framöver. Knappast överraskande, dock. Juventus och Manchester United ska normalt vara klassen större.

Denis Cheryshev och Cristiano Piccini riskerar att missa matchen för spanjorerna medan Juventus saknar Emre Can, Sami Khedira samt Leonardo Spinazzola.

Facit: dubbla nollor – för båda parter

Fastän det finns en stor press på Valencia, har vi svårt att se dem trycka upp positionerna på Allianz Arena. Kapaciteten att greppa tag i matchen borde inte finnas och det kommer handla mycket om försvarsspelet, mot ett Juventus som alltid är så stabila.

Talar för spanjorerna är hur pass väl de fått till försvarsspelet de senaste veckorna: vunnit två raka och hållit nollan i dessa.

Men även Juventus har hållit nollan intakt i två matcher efter varandra och det brukar vara ett återkommande tema när de är i farten, i synnerhet på hemmaplan.

Ett Juventus som styr och ställer, inte skyndar fram och ett Valencia som inte fören sent i matchen eventuellt kliver på framåt? Underspelen ser nära till hands ut.

2,18 gånger såsen får vi för underspelet på 2,5-målslinan av LeoVegas och det köper vi.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,18 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 21:00, tisdag 27/11
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.