Speltips inför Köpenhamn – TNS 31/7: Sömnpiller till match

Spelbloggare Publicerat: 31 juli 2019

Siffrorna behöver per automatik inte skjuta rakt upp i höjden när Köpenhamn och walesiska The New Saints möter varandra i en förhållandevis ointressant CL-kvalretur.

Annons:

Champions League-kvalet rullar vidare och flera händer fulla av klubbar slåss om de så åtråvärda turneringsbiljetterna; för att få slåss på den främsta världsscenen och de ekonomiska fördelarna som det inbringar.

För en vecka sedan möttesd alltså The New Saints, TNS, och Köpenhamn i Wales och den matchen vann danskarna med stabila två mål mot noll – utan att direkt behöva svettas för det, ta ut krafterna eller för den delen briljera.

Det ska förstås räcka ända in i kaklet. Köpenhamn är så pass mycket vassare än sina motståndare att de kan rotera runt i startelvan och ta sig an uppgiften på ett avslappnat vis. Walesisk klubbfotboll lämnar knappast större avtryck ute i Europa. Köpenhamn har däremot stor erfarenhet av spel på toppscenerna. Nordens bästa klubb.

På ett starkt vis har också den danska serien öppnats – tre vunna av tre möjliga. Siktet är inställt på en ny titel. The New Saints är fortfarande på uppehåll och CL-kvalmatcherna har varit spelårets första i tävlingssammanhang.

Det var med nöd och näppe som TNS nådde hit; 3-2-vinst över kosovanska Feronikeli efter två matcher. Nu blir det respass ur kvalet och att ladda upp inför Europa League-kval istället.

Avslappnad approach

Det var ett Köpenhamn som på halvfart vann det omvända mötet bekvämt och nu borde det bli på tal om större rotation samt ännu mer avslappnad approach. Krafterna bör och ska sparas till det fortsatta serie- samt kvalspelet.

Så, inte borde väl siffrorna skjuta rakt upp i höjden således? Gästande TNS kan inte annat än att backa hemåt, hoppas på det bästa och försöka hålla siffrorna nere. Erfarenheten de får utav det här, det är vad som betyder någonting. Större kravbild kan man inte ha.

När Köpenhamn fått axla ett enormt favoritskap i matchen specifikt, dyker intressanta siffror upp på målmarknaden.

Speltipset? Under 3,5 mål till 1,63 x insatsen hos Paf.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,63 (Jämför alla odds)
Bolag: Paf
Spelstopp: 19:45, onsdag 31/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.