Speltips inför Krasnodar – Olympiakos 27/8: Vad tänker oddssättarna med?

Spelbloggare Publicerat: 27 augusti 2019

Har spelbolagen och dess oddssättare tappat det totalt? Spelvärdet är brutalt stort inför playoffreturen mot Champions League mellan Krasnodar och Olympiakos – och det utnyttjas direkt.

Annons:

4-0. Olympiakos var flera klasser bättre än Krasnodar i förra veckans möte och vårt speltips därifrån prickade således in utan minsta bekymmer. Krävdes inte en droppe svett eller minsta nerv.

Och nu kan väl Krasnodar avskrivas helt från Champions League? Att hämta in en fyramålsuppförsbacke, dessutom utan bortamål framåt. Händer såklart inte. Grekiska Olympiakos är den bättre parten och de har de redan bevisat.

Detta trots att Krasnodar inlett den ryska serien med bravur; är faktiskt etta efter sex omgångar. Senast kommer de från ett hemmakryss mot toppkonkurrenten Lokomotiv Moskva.

Ur svensk synvinkel hade det förvisso varit småskoj om Krasnodar skulle plocka den där CL-platsen. De har inte färre än tre svenska spelare i truppen; Marcus Berg, Kristoffer Olsson och Viktor Claesson. Alla med landslagsrutin, mer eller mindre sådan. I försvaret hittas även bland andra isländske Jon Fjoluson, som spelat för GIF Sundsvall och IFK Norrköping under flera års tid.

Olympiakos premiärspelade i den inhemska serien under helgen, hemma mot Asteras Tripolis – och det landade i en 1-0-seger inför hemmapubliken. Jakten på titeln är påbörjad, en serietitel som inte blivit deras sedan spelåret 2016/17.

Annons:

Generöst betalt

Det är klart att Krasnodar kommer försöka höja bolltempot och pressa ned Olympiakos i matchen. Deras enda (minimala) chans är att bli superdesperata och med det finns förstås även stora risker – att den absoluta kniven i kistan signerad motståndarna kommer.

Och hur ska Olympiakos rås på? Grekerna var flera klasser bättre i det första mötet. Klasskillnad. Med CL-kval, seriespel och träningsmatch inräknad har de hållit nollan i sex raka. Kommer med andra ord krävas en hel del för Krasnodar att komma till de stora möjligheterna. Fem raka är därutöver vunna.

Risken är att det här enkelt ebbar ut i en händelsefattig och temposnål historia – om Krasnodar inte får in både ett och två mål tidigt i matchen. Det tror vi att de kommer misslyckas kapitalt med.

1,88 gånger pengarna för att det ska sluta oavgjort eller med en bortavinst är oerhört generöst erbjudet av Bethard. Given investering.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Olympiakos +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 28/8
TV:  viasatpremium logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.