Speltips inför LASK Linz – Club Brugge 20/8: Fördel skrällaget?

Simon Pålsson Publicerat: 20 augusti 2019

Det blir ett tufft möte och därmed ett intressant målspel inför det första av två playoff-möten mellan LASK Linz och Club Brugge tisdagen den 20 augusti 2019.

Annons:

Efter ett par intensiva veckor med kvalspel är vi framme vid de två sista, helt avgörande veckorna när det är dags för den fjärde kvalomgången. Det är också denna kvalomgång som går under namnet playoff, där namnet i sig är självförklarande. Vinnaren går till Champions League-gruppspel, medan förlorarna får ett tröstpris i form av en biljett till gruppspelet i Europa League.

LASK Linz är lite av sommarens succélag i kvalspelet med ett fint dubbelmöte mot FC Basel innanför västen.Då vann laget med hela 5-2 över två möten och gick faktiskt segrande ur striden i båda matcherna, 3-1 respektive 2-1. Det är ett synnerligen starkt facit. Dessutom radar laget upp vinster i det inhemska ligaspelet.

Club Brugge då? Jo, laget hade Dynamo Kiev i sin första kvalrunda den här sommaren. Där blev det tufft men efter 1-0-vinsten på hemmaplan i den första matchen kunde laget bevaka sin ledning på bortaplan. 3-3 slutade ett intensivt möte med röda kort åt båda håll. Därmed är Percy Tau avstängd.

Annons:

Ett målspel i playoff

Club Brugge har blivit ett ganska starkt lag i Champions League och visade inte minst förra säsongen att man faktiskt har förmågan att störa lite större lag. Nu står laget på sex raka matcher utan förlust i turneringen, då inräknat kvalmatcherna nu under sommaren.

Att den belgiska storklubben – som nu alltså har målvakten Simon Mignolet i sin trupp och därmed är ännu starkare mellan stolparna – har spelat i Champions League så pass nyligen blir såklart en tydlig konkurrensfördel. Erfarenhet är en faktor som inte får underskattas i dessa sammanhang.

Å andra sidan har hemmalaget visat enormt fin form hittills under kvalsommaren och vi litar blint på att laget kommer att våga gå för att vinna här. Club Brugge är dock inte oävna och kommer att hota framåt. Därför tror vi på en relativt öppen historia.

Båda lagen göra mål spelas till 1,71 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, tisdag 20/8
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   –

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.