Speltips inför Lille – Chelsea 2/10: 3,80-taggare

Spelbloggare Publicerat: 2 oktober 2019

Två premiärförlorare i Champions League ställs mot varandra, nu under relativt hård press – Lille och Chelsea. Här är det på sin plats att skruva upp nivån ett par snäpp, mer bestämt med en 3,80-oddsare till speltips.

Annons:

Chelsea – Valencia: 0-1
Lille – Ajax: 3-0

Nu är det bara att kavla upp ärmarna och ladda upp batterierna. Framförallt Chelseas förlust kom som en chock, även om vissa varnings- och skrällsignaler var höjda på förhand. Londonklubbens transferförbud har inneburit vissa problem; att de inte förmått att snickra ihop en trupp av den slagkraft de vill ha.

Å andra sidan har det öppnat upp för en outsider som Tammy Abraham. Från Championshipfotboll under fjolåret, till sju fullträffar på samma antal matcher i Premier League. De senaste veckorna har formtoppen dock ebbat ut, under en period av blandad kompott från laget.

Lille var chanslösa och blev rentav uppsnurrade av Ajax i deras premiärmatch. Fortsatt tufft väntas det bli under gruppspelsfasen, i den här konkurrensen, men ska de vara helt utan chans? Absolut inte. De är trots allt en fransk toppklubb, om än en bra bit borta från den nivå som landsdominanten PSG håller.

Reaktionen efter CL-förlusten har varit relativt positiv med dubbla bortakryss, Rennes samt Nice, och däremellan en 2-0-vinst över Strasbourg. Relativt fin form, alltså. Hit kommer de till spel utan enbart Timothy Weah. Kan ställa ut deras bästa möjliga startelva.

Annons:

Spelvärd skräll

Spelare för spelare är Chelsea att värdera som bättre än Lille, på de flesta positioner. Här har skillnaderna dock kommit att överdrivas och är inte sällan fallet med de lite mer namnstarka och supporterpopulära klubbarna.

Lille är fullt kapabla, visar upp hyfsad form och har framförallt stått starka inför hemmapubliken på Stade Pierre-Mauroy. Facit under spelåret? Prickfritt, fyra vunna. Tendenserna, de hemmastarka sådana, var enormt starka även förra året.

Det finns en del hål i denna upplaga av Chelsea och det har visats prov på i ett flertal matcher; tappat som klara favoriter och uppträtt valpigt. Se CL-premiären mot Valencia – 0-1 hemma.

Ett (eventuellt) plus för Chelsea är att N’Golo Kanté troligen kommer tillbaka i speldugligt skick till matchen. Kvar på frånvarolistan står Ruben Loftus-Cheek, Antonio Rüdiger samt Emerson. Tveksamt runt Oliver Giroud och Kurt Zouma.

Bud på skräll? Till 3,80 gånger pengarna är hemmasegern mer än spelvärd och oddset hittar ni hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Lille vinner, rak etta
Odds: 3,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, onsdag 2/10
TV:  viasatsport logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: