Speltips inför Lille – Valencia 23/10: Skarpt läge i gruppspelet

Simon Pålsson Publicerat: 23 oktober 2019

Valencia behöver ta en trepoängare mot Lille för att ge Chelsea och Ajax en kamp om slutspelsplatserna i gruppen.

Annons:

Champions League hamnar åter i fokus och mötet som lätt kan hamna i skymundan på onsdagskvällen spelas på fransk mark. Där tar Lille sig an Valencia i en match som på förhand lockar för den som kliver in med ett spel- och bettingperspektiv till omgången.

Lille ligger lite illa till i gruppen med sina noll poäng och totalt -4 i målskillnad. Ett mål framåt på två omgångar är inget vidare och känslna är att laget på det stora hela väger lite för lät mot tuffa motståndare.

Samtidigt går Valencia relativt bra med en vinst efter två omgångar. Förlusten med 3-0 hemma mot Ajax var en rejäl käftsmäll, men om man vinner här ser det plötsligt väldigt lovande ut inför avslutningen på gruppspelet. Chelsea är dock en minst sagt tuff konkurrent om slutspelsplatsen.

Det ska sägas att Valencia har tre raka vinster mot Lille, där de två senaste matcherna spelades i just Champions League för sju år sedan. Det här är förmodligen ingenting som du ska lägga för stor vikt vid i din analys inför matchen.

Annons:

Valencia har bra slagläge

Valencia har fått klara sig utan den potentiellt viktiga spelaren Cristiano Piccini under hela inledningen på den här säsongen. Det blir inga minuter i den här matchen heller. Dessutom är José Gayá lite osäker till spel då han dras med en skavank. Däremot finns det stark konkurrens om startplatserna i övrigt och det gör att Valencia kan formera ett mycket lovande lag.

Den som hade hoppats få se en viss Renato Sanches i Lille får tänka om. Tillsammans med Mehmet Zeki Celik har han nyligen dragit på sig en skada som gör att han inte kan spela på ett tag. Dessutom är Timothy Weah en bit ifrån att kunna spela. Däremot ska sägas att en viss Benjamin Andre är tillgänglig igen efter sin avstängning.

I våra ögon är det Valencia som är det starkare laget här. En vinst för spanjorerna sätter laget i förarsätet inför avslutningen på gruppspelet.

Valencia vinner (draw no bet) spelas till fina 1,91 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Valencia vinner (draw no bet)
Odds:  1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, onsdag 23/10
TV:   viasatmotor logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: