Speltips inför Lokomotiv Moskva- Atletico Madrid 1/10: Tät historia

Simon Pålsson Publicerat: 1 oktober 2019

Atletico Madrid gäller som favoriter, men kan få det tufft borta mot ett formstarkt Lokomotiv Moskva i den andra omgången Champions League.

Annons:

Champions League är nu framme vid sin andra omgång i gruppspelet där mötet mellan Lokomotiv Moskva och Atletico Madrid är en av matcherna som garanterat hamnar i mediaskugga. Det kan tyckas lite märkligt.

För i ärlighetens namn är det här ett synnerligen viktigt möte – för båda lagen. Förutom dessa båda lag består gruppen också av Juventus och Bayer Leverkusen. Det är därmed en ganska tuff grupp vi har att göra med.

Atletico Madrid tog en pinne hemma mot Juventus i premiären, 2-2, och har därför sett till att inte tappa onödig mark redan. Samtidigt tog Lokomotiv Moskva en synnerligen tung vinst borta mot Bayer Leverkusen, 1-2, i sin premiär och har därmed redan skaffat sig ett försprång.

Om ryssarna hade klarat poäng även i det här mötet ser det plötsligt väldigt lovande ut inför vad som komma skall under resten av den här hösten.

Annons:

Given matchplan

Det är nog en hel del fotbollsälskare runt om i vårt avlånga land som mer eller mindre motvilligt erkänner att man inte har stenkoll på Lokomotiv Moskva. Så är egentligen fallet också för oss, även fall laget har välkända spelare som Höwedes, Corluka och Smolov i sin startelva. Det är den typen av spelare som man behöver ha koll på.

Men med det sagt kan vi också konstatera att laget saknar ett par viktiga pjäser. Solomon Kvirkvelia är tillbaka i matchtruppen, men är nog inte redo att starta än. Jefferson Farfan (!) är skadad, något även Boris Rotenberg och Anton Miranchuk är. Aleksey Miranchuk och Mikhail Lysov hoppas dock kunna spela.

Atletico Madrid har saknat Sime Vrsaljko hela säsongen och han spelar inte här heller. Nu är Alvaro Morata tillgänglig igen, men Joao Felix lär starta uppe med Diego Costa i den här matchen. Det känns som att det är det lämpligaste i en tuff bortamatch.

Gästerna lär fortsätta med sin defensiva approach.

Under 2,5 mål spelas därför till 1,67 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, tisdag 1/10
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: